Η ΑΕΚ πέτυχε αυτό που ήθελε απέναντι στη Νταντί Γιουνάιτεντ και στην «Ένωση» θέλουν να κάνουν το «δύο στα δύο» στους στόχους τους μέσα στο Σαββατοκύριακο. Φυσικά, δεν αναφερόμαστε σε κάποιον αγώνα, αλλά στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής. Και συγκεκριμένα στην απόκτηση στόπερ. Σε πρώτο πλάνο οι Γιάλιενς, Γίρανεκ και Μόρας. Υπάρχει και Εξετάζεται η περίπτωση Σιλβέστρ.
Μετά την εκτός έδρας νίκη (1-0) επί της Νταντί Γιουνάιτεντ, στον «Δικέφαλο» ξέρουν καλά πως είναι στο χέρι τους η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Συνεπώς, έρχονται και λεφτά στα ταμεία της ΑΕΚ (σ.σ τουλάχιστον τέσσερα εκατομμύρια ευρώ). Κάτι που σημαίνει πως οι άνθρωποι της ομάδας μπορούν να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση για την απόκτηση στόπερ. Η περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα είναι πάντα ψηλά στη λίστα, αλλά παρουσιάζει δυσκολίες. Ειδικά τώρα, που ακούγεται το όνομα του παίκτη από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, η Μπολόνια δεν λέει να μειώσει τις απαιτήσεις της πολύ κάτω από το 1 εκατ. ευρώ. Εμμένει στις αξιώσεις της για 700.000-800.000 ευρώ.
Αρνήθηκε να δώσει την ελευθέρας του παίκτη με 200.000 ευρώ (για να πάει σε όποια ομάδα επιλέξει ο ίδιος) και παραμένει σκληρός διαπραγματευτής. Λεφτά μπορούν να προκύψουν και από ομάδες του εξωτερικού για τον Μόρα, με την Μπράγκα να εξακολουθεί να ενδιαφέρεται ζεστά.
Η περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα, δεν είναι η μοναδική που εξετάζουν στην ΑΕΚ. Στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, βρίσκονται επίσης ο Ολλανδός Κεβ Γιάλιενς και ο Τσέχος Μάρτιν Γίρανεκ. Στην ΑΕΚ θέλουν το θέμα του αμυντικού να τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο και γι’ αυτό οι Σταύρος Αδαμίδης και Αρναρ Γκρέταρσον είχαν συνάντηση μετά το ματς της Πέμπτης με σκοπό να τελειώσουν άμεσα τη μεταγραφή.
Μέσα ο Σιλβέστρ, έξω ο Κριμπάρι
Εκτός των ονομάτων που προαναφέραμε, στην ΑΕΚ εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι, όμως, φαίνεται να είναι πολύ πιο χαμηλά στη σχετική λίστα. Όπως για παράδειγμα ο Μίκαελ Σιβλεστ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αρσεναλ. Ο 33χρονος Γάλλος στόπερ θέλει περίπου 450.000 ευρώ ετησίως, μπορεί να παίξει και στα αριστερά και στην «Ένωση» τον έχουν πάντα στο μυαλό τους. Η ηλικία του δεν είναι εμπόδιο, αλλά ο παίκτης δεν αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα. Τέλος, έχει σταματήσει πια να απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας ο Κριμπάρι της Λάτσιο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






