Stoiximan Super League

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Απάντηση σε ΠΣΑΤ

Ανακοίνωση-απάντηση στη διαμαρτυρία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου για τα όσα συνέβησαν στα δημοσιογραφικά θεωρεία του αγώνα Πανιωνίου-ΑΕΚ εξέδωσε η ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης. Υπενθυμίζεται πως ο ΠΣΑΤ είχε καταγγείλει τον εκδιωγμο δημοσιογράφων από τα δημοσιογραφικά θεωρεία ώστε να χρησιμοποιηθούν από μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ

Ανακοίνωση-απάντηση στη διαμαρτυρία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου για τα όσα συνέβησαν στα δημοσιογραφικά θεωρεία του αγώνα Πανιωνίου-ΑΕΚ εξέδωσε η ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης. Υπενθυμίζεται πως ο ΠΣΑΤ είχε καταγγείλει τον εκδιωγμο δημοσιογράφων από τα δημοσιογραφικά θεωρεία ώστε να χρησιμοποιηθούν από μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Και όμως συνέβη και αυτό. Επιτέλους ο ΠΣΑΤ θυμήθηκε το καλό των Αθλητικών Συντακτών (αφήνοντας προς στιγμή τις προετοιμασίες της ετήσιας γιορτής για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών).

Αναρωτιόμαστε όμως. Που είναι τόσα χρόνια ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών; Τώρα θυμήθηκαν οι κύριοι του ΠΣΑΤ να προβούν σε επίσημη καταγγελία για τα μπουθ που χρησιμοποιεί η αστυνομία (κέντρο επιχειρήσεων) και φιλοξενούνται οι διοικήσεις των αντίπαλων ομάδων;

Που ήταν τόσα χρόνια ο ΠΣΑΤ, όταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός χρησιμοποιούσε τα μπουθ του γηπέδου της Ριζούπολης για να φιλοξενήσει τους παράγοντες του Παναθηναϊκού της ΑΕΚ και των υπολοίπων ομάδων.

Που ήταν τόσα χρόνια ο ΠΣΑΤ όταν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρησιμοποιούσε τα μπουθ του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για να φιλοξενήσει τις διοικήσεις του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και των άλλων ομάδων. Τόσα χρόνια γιατί δεν έστειλε στον αθλητικό δικαστή τις δύο αυτές ΠΑΕ; Μήπως επειδή μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό;

Που είναι ο ΠΣΑΤ που κόπτεται για το καλό των συναδέλφων τους, όταν άλλες ΠΑΕ της Α’ Εθνικής κάνουν επιλογή των δημοσιογράφων που θα καλύψουν τον αγώνα.
Που είναι ο ΠΣΑΤ που κόπτεται για το καλό του Αθλητικού Τύπου, όταν σε άλλα γήπεδα επιτρέπεται η παρουσία μόλις ενός δημοσιογράφου από κάθε μέσο.
Είναι προφανές ότι τα προβλήματα στους δημοσιογράφους τα δημιουργεί ΜΟΝΟ η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά τα όσα ψευδή αναφέρονται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΤ.

Πως είναι δυνατόν να εκδιώχθηκε βιαίως δημοσιογράφος τι στιγμή που οι άνθρωποι της ΠΑΕ έκαναν το παν για να του βρουν θέση στα δημοσιογραφικά καμαράκια. Πως είναι δυνατόν να εκδιώχθηκε βιαίως δημοσιογράφος και να μην παρενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο διπλανό μπουθ.

Κύριοι του ΠΣΑΤ. Η παραπληροφόρηση έχει και τα όρια της και εσείς για μία ακόμη φορά τα υπερβήκατε.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κυρίους του ΠΣΑΤ, που επιτέλους κόπτονται για το καλό των Αθλητικών Συντακτών, ότι τα δηλωμένα δημοσιογραφικά θεωρεία στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης είναι 24 κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να φιλοξενηθούν μόλις 48 δημοσιογράφοι.

Οσο για τα δύο μπουθ, όπου το ένα χρησιμοποιείται από την αστυνομία ως κέντρο επιχειρήσεων και το άλλο για τη φιλοξενία των διοικήσεων των αντιπάλων ομάδων, δεν συγκαταλέγονται στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x