Stoiximan Super League

Ρουίζ: «Το απόλυτο στην έδρα μας»!

Τη δυσκολία που έχει ο όμιλος που ο Άρης αναγνώρισε ο Κάρλος Ρουίζ, μιλώντας στη «SportDay». «Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Θα παίξουμε με δυνατές ομάδες και το έργο μας δεν θα είναι εύκολο», τόνισε ο πρωταγωνιστής των Θεσσαλονικέων στην πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ υπολογίζεται ότι θα είναι τα κέρδη για τους «κίτρινους».

Τη δυσκολία που έχει ο όμιλος που κληρώθηκε ο Άρης αναγνώρισε ο Κάρλος Ρουίζ, μιλώντας στη «SportDay». «Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Θα παίξουμε με δυνατές ομάδες και το έργο μας δεν θα είναι εύκολο», τόνισε ο πρωταγωνιστής των Θεσσαλονικέων στην πρόκριση στους ομίλους του Europa League. «Η ομάδα πρέπει να κάνει το απόλυτο στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Η έδρα μας πρέπει να είναι το "όπλο" μας», πρόσθεσε.

Πολλά τα λεφτά, Αρη

Περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ υπολογίζεται ότι θα είναι τα κέρδη του Άρη από την παρουσία στους ομίλους του Europa League. Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» βάζουν αυτομάτως στα ταμεία τους 900.000 ευρώ που είναι το μπόνους πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης συν τα χρήματα που θα μοιραστούν οι τρεις ελληνικές ομάδες από το λεγόμενο market pool. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το ποσό αυτό για τον Αρη θα φθάσει το 1,1 εκατ. ευρώ. Από εκεί και πέρα, κάθε νίκη δίνει 120.000 ευρώ και 60.000 η ισοπαλία. Επίσης, θα υπάρξουν σημαντικά έσοδα από τα εισιτήρια (ειδικά στα εντός έδρας ματς με Ατλέτικο και Λεβερκούζεν), ενώ θα γίνουν άλλες εμπορικές δραστηριότητες στα τρία παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εκτός από τον Τόνι Κάλβο που έχει ένα χτύπημα στον έσω σφυρό και είναι απίθανο να αγωνιστεί στην Καβάλα, εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Νέτο που υπέστη διάταση στον δικέφαλο και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουίζ στη «SportDay»

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Θα παίξουμε με δυνατές ομάδες και το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Θα αντιμετωπίσουμε την εν ενεργεία κάτοχο του τροπαίου, την Ατλέτικο Μαδρίτης, μια δυνατή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές όπως είναι η Λεβερκούζεν και με την πρωταθλήτρια Νορβηγίας, τη Ρόζεμποργκ. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν μας φοβίζουν», δήλωσε αρχικά ο επιθετικός από τη Γουατεμάλα και πρόσθεσε:

«Αντιθέτως, εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα και θα εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για την πρόκριση. Φυσικά, δεν είμαστε το φαβορί. Ομως, η ομάδα μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και καλύτερη και θα προσπαθήσουμε να διαφοροποιήσουμε τα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση, δεν πρέπει να χάσουμε ούτε ένα βαθμό μέσα στην έδρα μας. Η ομάδα πρέπει να κάνει το απόλυτο στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Η έδρα μας πρέπει να είναι το "όπλο" μας»

Στη συνέχεια, ο 31χρονος παίκτης μίλησε για τη δική του παρουσία: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Αρη και θ' αγωνιστώ με τη φανέλα του στην Ευρώπη κόντρα σε σπουδαίες ομάδες. Για κάθε επιθετικό είναι το ιδανικό σενάριο να ξεκινάει με δύο γκολ. Είμαι αισιόδοξος ότι μόλις φτάσω στο 100% θα δείτε έναν ακόμα καλύτερο Ρουίζ. Χάρηκα πολύ που βοήθησα με τα δυο γκολ που πέτυχα, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι αυτή είναι και η δουλειά μου».

Καταλήγοντας, ο Ρουίζ αναφέρθηκε στην έναρξη του πρωταθλήματος με την Καβάλα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάει το ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και θα μπούμε στη διοργάνωση με τη δυναμική που έχουμε αποκτήσει από την Ευρώπη. Στόχος μας φυσικά είναι να ξεκινήσουμε στο πρωτάθλημα όπως και στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x