Stoiximan Super League

Δεν την πάτησε

Αποφεύγοντας τις… λακκούβες (δύο γκολ του Μπέλιτς), ο ΠΑΟΚ κατέβαλε με σκορ 3-2 τον Πανσερραϊκό στην κατάμεστη Τούμπα, ξεκινώντας ιδανικά τη σεζόν. Ο «Δικέφαλος» έμαθε από το πάθημα των «αιωνίων» και έστω με πολύ άγχος, πέτυχε τον στόχο του. Από τον Παπάζογλου το νικητήριο τέρμα, ενώ είχαν προηγηθεί εκείνα των Τσιρίλο και Βιεϊρίνια. Δείτε τα γκολ και τις φάσεις του παιχνιδιού.

Αποφεύγοντας τις… λακκούβες (δύο γκολ του Μπέλιτς), ο ΠΑΟΚ κατέβαλε με σκορ 3-2 τον Πανσερραϊκό στην κατάμεστη Τούμπα, ξεκινώντας ιδανικά τη σεζόν.

Ο «Δικέφαλος» έμαθε από το πάθημα των «αιωνίων» και έστω με πολύ άγχος, πέτυχε τον στόχο του.

Από τον Παπάζογλου το νικητήριο τέρμα, ενώ είχαν προηγηθεί εκείνα των Τσιρίλο και Βιεϊρίνια.

Το ματς:

Θυμάστε τον ΠΑΟΚ που πήγε στην Πόλη και πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League σε βάρος της Φενερμπαχτσέ; Καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Αγνώριστος ο «Δικέφαλος» στο πρώτο 45λεπτο. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από ένα εξαιρετικό τέρμα του Μπέλιτς στο 19ο λεπτό, καταφέροντας ωστόσο να συμμαζέψει την κατάσταση ισοφαρίζοντας σε 1-1 στις καθυστερήσεις με «δράστη» τον Βιεϊρίνια, ο οποίος με μία από τις γνωστές του ατομικές ενέργειες νίκησε τον καταπληκτικό μέχρι εκείνη τη στιγμή Ράντμαν.



Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ, που προηγήθηκε με τον Τσιρίλο (47’). Ο μαχητικός όμως Πανσερραϊκός δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και με «δράστη» και πάλι τον Μπέλιτς ισοφάρισε (2-2) στο 55ο λεπτό. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν περισσότερες δυνάμεις και χάρη στην υπομονή και την ποιότητά τους ανέκτησαν το προβάδισμα με τον Παπάζογλου (70’), ενώ στη συνέχεια δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να το διευρύνουν.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Λίνο (83' Σνάουτσνερ), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Μπουσαΐντι, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν (30' Θ. Παπάζογλου), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Ίβιτς (60' Φιλόμενο).

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άμο, Τ. Παπάζογλου, Γαλανόπουλος, Αμπουμπακάρι, Κάστρο, Μπέλιτς, Τάντιτς (82' Ανάκογλου), Λεοζίνιο (67' Σουμπίνιο), Βρούτσινα (73' Γεωργιάδης), Παντελιάδης.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών) - Τουμπάκαρης (Αθηνών)
Γήπεδο: «Τούμπα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x