Stoiximan Super League

«Ίσως πιο σημαντικό με τη Γεωργία»

Το παιχνίδι με τη Γεωργία στο Καραϊσκάκη ίσως είναι το πιο δύσκολο ματς για την Εθνική Ελλάδας στην προκριματική φάση του Euro 2012, όπως δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης κατά τη συγκέντρωση της «γαλανόλευκης» αποστολής. «Την εποχή αυτή που οι ομάδες δεν είναι απόλυτα έτοιμες, είναι καλό που θα παίξουμε με την Κροατία εκτός έδρας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής μέσος. «Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο για να μας δώσει ώθηση», ανέφερε ο Πετρόπουλος.

Το παιχνίδι με τη Γεωργία στο Καραϊσκάκη ίσως είναι το πιο δύσκολο ματς για την Εθνική Ελλάδας στην προκριματική φάση του Euro 2012, όπως δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης κατά τη συγκέντρωση της «γαλανόλευκης» αποστολής. Ο διεθνής μέσος εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν καλύτερο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος να είχαν περισσότερα ματς στα πόδια τους.

Αρχικά, ο 31χρονος παίκτης τόνισε: «Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Πρώτα θα κοιτάξουμε τη Γεωργία. Να δημιουργήσουμε καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ίσως να είναι πιο σημαντικό ματς αυτό με τη Γεωργία. Θα ήταν καλύτερο να έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας και νομίζω ότι την εποχή αυτή που οι ομάδες δεν είναι απόλυτα έτοιμες, είναι καλό που θα παίξουμε με την Κροατία εκτός έδρας».

Στη συνέχεια, ο «Κατσούρ» μίλησε για το που θα κριθεί η πρόκριση: «Πρέπει να κερδίζεις τα θεωρητικά εύκολα ματς και να μαζέψεις όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στα πιο δύσκολα. Όταν δεν παίζουμε καλά, τίποτα δεν είναι εύκολο».

Καταλήγοντας, ο Κατσουράνης αναφέρθηκε στο χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα με τον Φερνάντο Σάντος στη τεχνική ηγεσία της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Χρειάζεται χρόνος για να εφαρμόσουμε τα όσα θέλει ο προπονητής. Το καλό είναι ότι οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους και αυτό θα μας βοηθήσει».

Πετρόπουλος: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»

Τη στήριξη του κόσμου στο πρώτο ματς της Εθνικής Ελλάδας στην προσπάθεια για την πρόκριση στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας ζήτησε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

«Το πρώτο ματς είναι δύσκολο, επειδή είναι η πρεμιέρα της προκριματικής φάσης. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε νικηφόρα και μετά να κοιτάξουμε την Κροατία. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε αρχικά ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, ο 24χρονος παίκτης μίλησε για τους φίλους της «γαλανόλευκης»: «Πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος. Τον θέλουμε κοντά μας για να μας δώσει ώθηση και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ερωτηθείς για την κατάστασή του, απάντησε: «Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη. Αυτό είναι σημαντικό κομμάτι. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Πάνω από όλα να είμαι υγιής. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου περίμενα την κλήση».

Το γεγονός ότι ο Κώστας Χαλκιάς είναι τραυματίας ανάγκασε τον Φερνάντο Σάντος να καλέσει τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη στην αποστολή της Εθνικής για να πλαισιώσει τον Αλέξη Τζόρβα και τον Μιχάλη Σηφάκη.

Η αποστολή της Εθνικής

Τερματοφύλακες: Τζόρβας, Σηφάκης, Μιχαηλίδης

Αμυντικοί: Βύντρα, Σεϊταρίδης, Παπασταθόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας

Μέσοι: Κατσουράνης, Τζιόλης, Τοροσίδης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Καφές, Κονέ

Επιθετικοί: Πετρόπουλος, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x