Stoiximan Super League

Κρατούν τον Ζιλμπέρτο!

Το όνομά του βρέθηκε αρκετές φορές ανάμεσα σε αυτά των υποψηφίων προς… μετακόμιση σε άλλη ομάδα, αλλά τελικά παρέμεινε. Πλέον στον Παναθηναϊκό όχι μόνο δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο παραχώρησής του Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά την ανανέωση του συμβολαίου του. «Να δείξω τι αξίζω», τόνισε ο Πλεσίς…

Μπορεί το όνομά του να βρέθηκε αρκετές φορές ανάμεσα σε αυτά των υποψηφίων προς… μετακόμιση σε άλλη ομάδα, αλλά, τελικά παρέμεινε στο ρόστερ. Πλέον στον Παναθηναϊκό, όχι μόνο δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο παραχώρησής του Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Βραζιλιάνος «δένεται» με τον Παναθηναϊκό με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Στο «τριφύλλι» υπήρχε η σκέψη να γίνει ανανέωση, απλώς, τώρα οι υπεύθυνοι των «πράσινων» θα τον καλέσουν σύντομα για επέκταση του για τουλάχιστον έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το 2012.

Τις επόμενες ημέρες θα καλέσουν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να συζητήσει με τη διοίκηση για την νέα συνεργασία του. Βέβαια θα υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.

Αυτή θα αφορά της οικονομικές αποδοχές του Βραζιλιάνου. Βάσει του τρέχοντος συμβολαίου αμείβεται με περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Μετά από τα νέα δεδομένα στην οικονομία, είναι δεδομένο ότι η πρόταση που θα γίνει στον Ζιλμπέρτο να του αποφέρει σαφώς λιγότερες αποδοχές.

Οι πράσινοι ελπίζουν στο «ΝΑΙ» του Βραζιλιάνου στηριζόμενοι στο γεγονός ότι η πρόταση θα τον ικανοποιεί αλλά και διότι στον παίκτη του αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα.

«Να δείξω τι αξίζω»
Αποφασισμένος να εκμεταλλευθεί την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό για να δείξει την πραγματική του αξία εμφανίστηκε χθες μιλώντας στους Δημήτρη Γόντικα και Κάρλος Φρέιτας. ««Ήμουν σε μεγάλες ομάδες, τη Λιόν και τη Λίβερπουλ. Έρχομαι σε μία ακόμα μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες και θέλω να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο. Έρχομαι για να παίξω», τόνισε.

Ο Πλεσίς υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια με αποδοχές που αγγίζουν τις 300.000 ευρώ και την Λίβερπουλ να λαμβάνει το 25% σε περίπτωση μεταπώλησής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x