Stoiximan Super League

«Μπήκε» ο Μπάλαμπαν

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, που είχε μεταβεί στην πατρίδα του λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Ο Κροάτης επιθετικός του Πανιωνίου ενσωματώθηκε στην ομάδα και συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (2/9).

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, που είχε μεταβεί στην πατρίδα του λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

Ο Κροάτης επιθετικός του Πανιωνίου ενσωματώθηκε στην ομάδα και συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (2/9).

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ντιναμό Τιράνων προς τιμήν του Φώτη Στρακόσια θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με μία απογευματινή προπόνηση.

O Μίκαελ Στόρε θα έχει τη δυνατότητα στο φιλικό με την αλβανική ομάδα να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές, αλλά και νέα πρόσωπα, μιας και δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μάχο, Σιόβα, Μανιάτη, Χίκα, Κουμορτζί, Πούπο και Σκούρτη, οι οποίοι απουσιάζουν λόγω διεθνών υποχρεώσεων.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x