Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Ευχαρίστως για επιθετικό»

Καλοδεχούμενη από τον Νίκο Νιόπλια θα ήταν η απόκτηση ενός επιθετικού στον Παναθηναϊκό, όπως τουλάχιστον δήλωσε μετά την άφιξή του από το φόρουμ των προπονητών των ομάδων του Τσάμπιονς Λιγκ. «Ναι, εάν προκύψει και είναι ελεύθερος και μπορεί να βοηθήσει, ευχαρίστως», τόνισε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στο leoforos.gr.

Καλοδεχούμενη από τον Νίκο Νιόπλια θα ήταν η απόκτηση ενός επιθετικού στον Παναθηναϊκό, όπως τουλάχιστον δήλωσε στο leoforos.gr μετά την άφιξή του από το φόρουμ των προπονητών των ομάδων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ναι, εάν προκύψει και είναι ελεύθερος και μπορεί να βοηθήσει, ευχαρίστως. Το είχαμε πει επανειλημμένα ότι θα χρειαστούμε κάποιον επιθετικό, λόγω της φυγής του Σαλπιγγίδη, που μπορούσε να παίζει και ως επιθετικός και ως δεξί εξτρέμ. Αλλά πάντα, πρέπει να γνωρίζουμε και ο κόσμος και όλοι ότι ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει θα είναι μια εναλλακτική λύση και δεν ψάχνουμε κάτι το φανταστικό από πλευράς ποιότητας. Θέλουμε όμως να είναι ικανός ώστε να μπορεί να βοηθήσει στο δύσκολο έργο που έχει ο Παναθηναϊκός», τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας ο οποίος τοποθετήθηκε και για τις μεταγραφές των Γκαρσία και Πλεσί:

«Μπορούμε να πούμε πως ναι. Εχουμε ένα καλό γκρουπ, μπορεί να γίνει καλύτερο με την προσθήκη αυτών των παιδιών. Εχουμε εναλλακτικές λύσεις πάρα πολλές και μιας και έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, συνεχώς θα παίζουμε παιχνίδια. Ολοι να είναι υγιείς και πιστεύω θα πάμε πολύ καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x