Stoiximan Super League

Πατσατζόγλου: «Απλά, αλλά παθιασμένα»

Η ΑΕΚ δεν κέρδισε μόνο τρεις βαθμούς κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά και τον κόσμο της που την είδε να αποδίδει ξανά ποιοτικό ποδόσφαιρο, μετά από το τουρνουά του Σίδνεϊ. «Παίξαμε απλά, αλλά παθιασμένα, σε ένα γήπεδο που είναι έδρα», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος υποσχέθηκε για άλλη μία φορά να βοηθήσει την «Ένωση» να πετύχει τους στόχους της.

Η ΑΕΚ δεν κέρδισε μόνο τρεις βαθμούς κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά και τον κόσμο της που την είδε να αποδίδει ξανά ποιοτικό ποδόσφαιρο, μετά από το τουρνουά του Σίδνεϊ.

«Παίξαμε απλά, αλλά παθιασμένα, σε ένα γήπεδο που είναι έδρα», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος υποσχέθηκε για άλλη μία φορά να βοηθήσει την «Ένωση» να πετύχει τους στόχους της.

«Κάθε νίκη βοηθάει την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή. Παίξαμε απλά, αλλά παθιασμένα, σε ένα γήπεδο έδρα όπως είναι αυτό της Ριζούπολης, με τον κόσμο να είναι πολύ κοντά στο γήπεδο. Μας ταιριάζει πολύ», τόνισε ο Έλληνας αμυντικός και πρόσθεσε:

«Χαίρομαι που επέστρεψα σε μία μεγάλη ομάδα. Ξέρω πως η ΑΕΚ πηγαίνει κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θέλω να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Είμαι έτοιμος να προσφέρω ανά πάσα στιγμή. Είτε για πέντε, είτε για 90 λεπτά. Είμαι μια χαρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x