Stoiximan Super League

Δερμιτζάκης: «Βοήθησε η εμφάνιση στην Τρίπολη»

Ευεργετικές συνέπειες θεωρεί ο Παύλος Δερμιτζάκης πως θα έχει για τον ΠΑΟΚ η κακή εμφάνιση στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα για το πρωτάθλημα. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» παρουσιάστηκε αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Βέλγιο απέναντι στην Μπριζ την Πέμπτη στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ τόνισε πως υπολογίζει στη βοήθεια του Ελ Ζαρ. .

Ευεργετικές συνέπειες θεωρεί ο Παύλος Δερμιτζάκης πως θα έχει για τον ΠΑΟΚ η κακή εμφάνιση στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα για το πρωτάθλημα. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» παρουσιάστηκε αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Βέλγιο απέναντι στην Μπριζ την Πέμπτη στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ τόνισε πως υπολογίζει στη βοήθεια του Ναμπίλ Ελ Ζαρ.

«Η ομάδα μου έχει έρθει εδώ για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει το δικαίωμα να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ ψυχολογικά και βαθμολογικά. Θα μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε ένα πλεονέκτημα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι αν χάσουμε καταστρεφόμαστε. Είναι μία σειρά αγώνων και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να μας ξεγελά η πορεία που κάνει η Μπριζ στο βελγικό πρωτάθλημα. Είναι καλή ομάδα και μέσα από αυτήν την διοργάνωση θέλει να πετύχει κάτι, όπως και εμείς. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θέλουμε όλοι. Να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και βέβαια, οι φίλαθλοι της ομάδας μου», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που θεωρεί ότι το παιχνίδι του Σαββάτου θα βοηθήσει την ομάδα του.

«Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συγκρίνουμε το ένα παιχνίδι με το άλλο. Η εικόνα της ομάδας με την Τρίπολη δεν ήταν καλύτερη. Δεν μας επηρέασε το αποτέλεσμα, αλλά η εμφάνιση. Αυτά συμβαίνουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε η ομάδα για να φτάσει μέχρι εδώ. Όλα τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι αυτό το παιχνίδι είναι κάτι ιδιαίτερο. Η εμφάνιση στην Τρίπολη μάς έκανε να δείξουμε ξανά την αγωνιστικότητα που θέλουμε να δείχνουμε».

Για την προσθήκη του Ναμπίλ Ελ Ζαρ και αν τον υπολογίζει για το ματς με την Μπριζ, είπε: «Είναι ένας παίκτης που έχει λίγες μέρες στην ομάδα. Δεν είναι 100% έτοιμος να αποδώσει αυτά που ξέρουμε ότι μπορεί να αποδώσει. Σε λίγο καιρό θα μπορέσει να φτάσει το επίπεδο των άλλων παιδιών. Ήταν στην Λίβερπουλ έκανε προετοιμασία και νομίζω ότι, λίγο ή πολύ, θα βοηθήσει την ομάδα στον αγώνα με την Μπριζ. Πιστεύουμε σε αυτόν. Θέλουμε την προσαρμογή του. Είναι ένας αθλητής υψηλού επιπέδου».

Ο ΠΑΟΚ είναι πανίσχυρος στην Τούμπα, αλλά πιθανώς να χρειαστεί βαθμούς και μακριά από αυτή στους ομίλους του Europa League. «Οι νίκες στην έδρα σου παίζουν σημαντικό ρόλο για να περάσεις στα νοκ άουτ. Βέβαια, αν πάρεις βαθμούς και εκτός έδρας είναι κάτι πάρα πολύ καλό. Όλοι ξέρουμε ότι μας περιμένουν διαφορετικά παιχνίδια τα οποία χρειάζονται ειδική μεταχείριση», τόνισε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο Στέλιος Μαλεζάς, που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Αυτός ήταν ο στόχος μας από το καλοκαίρι. Δώσαμε δύσκολα παιχνίδια με καλές ομάδες και είμαστε εδώ μετά από πρόκριση μέσα σε μία δύσκολη έδρα. όσον αφορά το αυριανό ματς, δεν θα είναι εύκολο. Η Μπριζ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίζει μέσα στην έδρα της, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παν για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να κερδίσουμε. Θετικό αποτέλεσμα θα ήταν και η ισοπαλία. Θεωρώ ότι ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι είτε η νίκη είτε η ισοπαλία. Εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Όσο για την πρόβλεψη του Μπουσαϊντί ότι θα σκοράρει, σχολίασε χαριτολογώντας: «Μακάρι να επαληθευτεί. Τώρα αν θα το βάλω εγώ ή Βιεϊρίνια μικρή σημασία έχει. Ας μπει το γκολ, για να κερδίσει η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x