Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα επέστρεψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 της Ξάνθης στο «Γ. Καραϊσκάκης», χάρη στο αυτογκόλ του Τοροσίδη και το γκολ του Τζόρτζεβιτς με πέναλτι. Στη δεύτερη θέση πέρασε από χθες η ΑΕΚ, που νίκησε 2-0 την Καλλιθέα. Πήρε το «διπλό» στο «Παγκρήτιο» ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ, με τον Φλάβιο να σημειώνει το ένα και να δημιουργεί το άλλο γκολ. «Ζορίστηκε» ο ΠΑΟΚ, 1-0 τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Εύκολο απόγευμα για τον Ιωνικό, 2-0 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, «σώθηκε» στο τέλος η παρτίδα για τον Λεβαδειακό, 1-1 με τον Ακράτητο. Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, η Λάρισα επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα
Σάββατο 5/11
Λάρισα – Ατρόμητος Αθηνών 2-1
70΄, 78΄ Κυπαρίσσης – 63΄ Κατεμής
ΑΕΚ – Καλλιθέα 2-0
21΄ Λάκης, 52΄ Λυμπερόπουλος
Κυριακή 6/11
Λεβαδειακός – Ακράτητος 1-1
72` Ρούσεφ – 58` Λοντό
Ιωνικός – Απόλλων Καλαμαριάς 2-0
4`, 82` Μακόρ
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-2
65` Φλάβιο Κονσεϊσάο, 68` Παπαδόπουλος
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 1-0
45` Σαλπιγγίδης πέν.
Ολυμπιακός – Ξάνθη 2-0
2' Τορωσίδης αυτ., 54' Τζόρτζεβιτς πεν.
Δευτέρα 7/11
Αιγάλεω – Ηρακλής
Ο πίνακας των σκόρερ
6 γκολ: Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ)
5 γκολ: Μακόρ (ΙΩΝΙΚΟΣ), Κυπαρίσσης (ΛΑΡΙΣΑ), Λαμπριάκος (ΞΑΝΘΗ), Μαχλάς (ΟΦΗ), Τζόρτζεβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
4 γκολ: Λουτσιάνο (ΞΑΝΘΗ)
3 γκολ: Σκαρμούτσος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Επαλέ (ΗΡΑΚΛΗΣ), Ντα Κόστα (ΙΩΝΙΚΟΣ), Ρούσεφ (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Κωνσταντίνου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μάντζιος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Π.Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ)
2 γκολ: Λάκης (ΑΕΚ), Κατεμής (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Λαγός (ΗΡΑΚΛΗΣ), Ουέλινγκτον (ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ), Λαζανάς (ΚΑΛΛΙΘΕΑ), Διγκόζης, Αλωνεύτης (ΛΑΡΙΣΑ), Στολτίδης, Οκκάς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Γκονζάλες, Γκέκας (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Φερνάντες, Όραβεκ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Φουτσίνι (ΠΑΟΚ)
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






