Από τις θέσεις στην μέση του βαθμολογικού πίνακα σε αυτές που οδηγούν στην Ευρώπη θέλουν να φτάσουν Αιγάλεω και Ηρακλής, παίρνοντας την νίκη στο ματς του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Την κακή τους παράδοση, τα τελευταία χρόνια, πρέπει να ξεπεράσουν οι Θεσσαλονικείς, τον τραυματισμό του Ανέστη Αγρίτη οι γηπεδούχοι. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00(Alpha) ενώ διαιτητής θα είναι ο Νταμπώσης του συνδέσμου Πιερίας.
Προβληματίζει η επίθεση
Έχοντας μεγάλη σιγουριά σε ότι αφορά στα μετόπισθεν, αυτό που απασχολεί περισσότερο τον Γιώργο Βαζάκα είναι πώς θα έρθει το γκολ. Ο σοβαρός τραυματισμός του Ανέστη Αγρίτη μειώνει σημαντικά τις επιλογές του τεχνικού ηγέτη του «Σίτι», ενώ ούτε η μετοχή του Σουλεϊμάν Όμο είναι σίγουρη. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής ταλαιπωρήθηκε όλη την εβδομάδα από μια σύσπαση στον δικέφαλο, κάνοντας μόνο δυο προπονήσεις. Από το αν θα τον έχει στην διάθεση του ο Γρεβενιώτης προπονητής θα εξαρτηθεί το αν η ομάδα θα παραταχθεί με 4-4-2 ή 4-5-1 (με τον 19χρονο επιθετικό να παίζει πίσω από τον Νικολόπουλο).
Η πιθανότερη σύνθεση για το Αιγάλεω είναι: Σιντιμπέ, Παπουτσής, Εντουσέι, Ζαπρόπουλος, Ψωμάς, Φωτάκης, Μάριτς, Ποπόφ, Μανουσάκης, Νικολόπουλος, Τσέζερεκ ή Όμο.
Μια γροθιά…
Συγκεντρωμένους στο παιχνίδι πασχίζει να κρατήσει τους παίκτες του ο Σάββας Κωφίδης. Με τα διοικητικά αλλά και την κακή παράδοση στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» να αποτελούν κακούς οιωνούς για τους παίκτες του ο προπονητής του «Γηραιού» τονίζει: «Αν έχουμε καθαρό μυαλό και δεν επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε εξωγενή παράγοντα να επηρεάσει την απόδοση μας, τότε θα μπορέσουμε να παίξουμε το ίδιο οσο στο τελευταίο ματς και θα είμαστε πολύ κοντά στην νίκη». Επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο Ερέρα, που θα διεκδικήσει μια θέση από τον Παντελή Καπετάνο στην επιθετική γραμμή του αρχικού σχήματος.
Η πιθανότερη σύνθεση του Ηρακλή είναι: Αμπάρης, Στεφανής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Σνάουτσερ, Γεωργιάδης, Πρίττας, Πουρσανίδης, Λαγός, Επαλέ, Ερέρα ή Καπετάνος
Επιμέλεια: Σπύρος Δουλαβέρας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






