Stoiximan Super League

Κρατάει μόνο τους βαθμούς…

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό για τη νίκη () στις Σέρρες, σε συνδυασμό με τις «γκέλες» του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, οι διοικούντες δεν… ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Πανσερραϊκό. Εκείνο που περιμένουν όλοι είναι οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να αποδώσουν καλύτερο ποδόσφαιρο και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό για τη νίκη (1-0) στις Σέρρες, σε συνδυασμό με τις «γκέλες» του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, οι διοικούντες δεν… ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Πανσερραϊκό. Εκείνο που περιμένουν όλοι είναι οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να αποδώσουν καλύτερο ποδόσφαιρο και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Σε κάθε περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν τους τρεις βαθμούς, την ώρα που οι συνδιεκδικητές του τίτλου χάνουν πόντους. «Δεν είναι το ποδόσφαιρο που περιμένουμε και θέλουμε, αλλά η ομάδα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της», είπε ο Γιάννης Μώραλης. Από την πλευρά τους, οι παίκτες παραπονέθηκαν για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Δημοτικού Γηπέδου Σερρών», αναφέροντας πως τους δυσκόλεψε στις προσπάθειές τους.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και θέλει να κάνει το απόλυτο (Αστέρας - εντός, Ολυμπιακός Βόλου - εντός, Ξάνθη - εκτός, Άρης εντός) μέχρι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το πρόγραμμα των Πειραιωτών μοιάζει βατό, όμως οι παίκτες πρέπει να το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο και να πάνε με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ (στις 30/10).

Εν τω μεταξύ, οι διοικούντες ήταν ευχαριστημένοι από την παρουσία των οπαδών της ομάδας στο γήπεδο κι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα ζητήσουν εισιτήρια και σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια. Όσον αφορά τα επεισόδια με οπαδούς τους ΠΑΟΚ, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ υποστήριξε ότι αυτό το περιστατικό δεν είναι ευθύνη της, αφού δεν συνέβη στο γήπεδο ή τον περιβάλλοντα χώρο.

Επίσης, γινόταν λόγος για ένα μεμονωμένο περιστατικό, που πήρε έκταση, ίσως για να υπάρξει αντιστάθμισμα σε όσα έγιναν προχθές στην Καβάλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ τα πούλμαν με τους φίλους του Ολυμπιακού δέχθηκαν επίθεση με πέτρες όταν έφευγαν από το γήπεδο.

Με πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα αποχώρησε Μοϊσές Ουρτάδο από τον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού στις Σέρρες. Ο 29χρονος παίκτης αναμένεται εντός της ημέρας να μιλήσει με τον γιατρό της ομάδας, Νίκο Τζουρούδη, κι αν χρειαστεί θα επανεξεταστεί άμεσα, αλλιώς, αν αισθάνεται καλύτερα, αυτό θα γίνει αύριο. Από την πλευρά του, ο Νταβίδ Φουστέρ έχει αιμάτωμα στο ισχίο και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί αύριο, όταν και οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Τον αποψινό αγώνα Ρεμς-Ναντ (21:45) αναμένεται να παρακολουθούν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Ανδρέας Νινιάδης, οι οποίοι θα αναχωρήσουν σήμερα το πρωί για τη Γαλλία. Ο βασικός στόχος είναι να δουν τον αμυντικό μέσο της Ναντ Γουίλιαμ Βενκέρ, που παρακολουθείται από το τμήμα σκάουτινγκ από την περσινή περίοδο και έφτασε πολύ κοντά στον Πειραιά το καλοκαίρι. Επίσης, ο Κοβάσεβιτς θέλει να δει και τον συμπατριώτη του επιθετικό Φιλίπ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος έχει τρία γκολ στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Στην Ξάνθη φέρεται να πήγε ο Βασίλης Τοροσίδης, αφού δεν επέστρεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αθήνα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό και ο διεθνής άσος θέλησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να πάει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x