Stoiximan Super League

Δεν χάνουν τις ελπίδες τους…

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται στην ΑΕΚ όσον αφορά την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο. Οι «κιτρινόμαυροι» ευελπιστούν πως τελικά θα καταφέρουν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του Αργεντινού για την επέκταση του συμβολαίου του. Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα του Ραφίκ Τζεμπούρ.

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται στην ΑΕΚ όσον αφορά την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο. Οι «κιτρινόμαυροι» ευελπιστούν πως τελικά θα καταφέρουν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του Αργεντινού για την επέκταση του συμβολαίου του. Μάλιστα, στην «Ένωση» υποστηρίζουν πως η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με πέρυσι, όταν εκδήλωνε τάσεις φυγής.

Χθες, ο Σταύρος Αδαμίδης είχε τηλεφωνική επαφή με τον Ελληνα εκπρόσωπο του 25χρονου παίκτη, Παύλο Διαννή. Οι επαφές θα συνεχιστούν και σήμερα, με τη διοίκηση του «Δικεφάλου» να διαπιστώνει θετικό κλίμα από την πλευρά του Σκόκο και να ζητεί το συντομότερο δυνατόν την απάντησή του.

Πάντως, ο Αργεντινός δεν βιάζεται να απαντήσει, ενώ ο συμπατριώτης μάνατζέρ του, Φαμπιάν Σολντίνι, αναμένεται να έρθει μέσα στον Οκτώβριο στην Αθήνα. Όπως γράφει η «SportDay», ανάμεσα στην πρόταση που έκανε η ΑΕΚ την περασμένη Τρίτη (800.000 ευρώ καθαρά, που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ με τα μπόνους και 15% σε περίπτωση μεταπώλησης) και τις αξιώσεις του παίκτη (ένα εκατ. πάγιες αποδοχές) υπάρχει απόσταση. Ωστόσο, οι δύο πλευρές εμφανίζονται διατεθειμένες να δώσουν τα χέρια και στην «Ενωση» αισιοδοξούν για θετική κατάληξη.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση του Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός συμφώνησε μέχρι το 2013 και για την επόμενη διετία οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τις 700.000 ευρώ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Παντελής Καφές και ο Παναγιώτης Λαγός στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ. Αμφότεροι παραμένουν αμφίβολοι για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σήμερα θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των συμπαικτών τους, αλλά η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x