Stoiximan Super League

Τα διλήμματα του Δερμιτζάκη

Μία θέση κάτω από τα δοκάρια, μία στην άμυνα, μία στην επίθεση και η ετοιμότητα του Μπουσαϊντί προβληματίζουν τον Παύλο Δερμιτζάκη, ενόψει του αυριανού (18:15, ΝΕΤ) αγώνα του ΠΑΟΚ στην έδρα της Skoda Ξάνθης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μία θέση κάτω από τα δοκάρια, μία στην άμυνα, μία στην επίθεση και η ετοιμότητα του Μπουσαϊντί προβληματίζουν τον Παύλο Δερμιτζάκη, ενόψει του αυριανού (18:15, ΝΕΤ) αγώνα του ΠΑΟΚ στην έδρα της Skoda Ξάνθης.

Ο 41χρονος τεχνικός σκέφτεται να επαναφέρει τον Χαλκιά στο αρχικό σχήμα, όμως δεν είναι 100% σίγουρο πως θα παίξει κόντρα στους Ακρίτες. Ο λόγος είναι ότι ο Κρέσιτς δείχνει σε καλή κατάσταση, ενώ η θέση του τερματοφύλακα δύσκολα μπαίνει σε λογική ροτέισιον. Ωστόσο, ο Έλληνας προπονητής θέλει να έχει και τους δύο γκολκίπερ σε ετοιμότητα.

Στην άμυνα, ο Δερμιτζάκης διαπιστώνει ότι ο Ζουέλα δείχνει έτοιμος να πάρει την ευκαιρία του, ύστερα από τη θλάση που υπέστη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας. Ο αμυντικός από την Ανγκόλα πρέπει να μπει σε ρυθμό αγώνων και δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο ο Μαλεζάς για να ξεκουραστεί από τα συνεχή ματς.

Όσον αφορά την επίθεση, το θέμα είναι αν ο Σαλπιγγίδης θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης ή όχι. Αν παίξει εκεί (στην αγαπημένη του θέση δηλαδή) οι Ελ Ζαρ και Βιεϊρίνια θα είναι στις δύο πτέρυγες του γηπέδου. Αν ο Σαλπιγγίδης ξεκινήσει στα δεξιά, τότε ο Φιλόμενο δείχνει επικρατέστερος για την κορυφή και ο Βιεϊρίνια θα πάει στα αριστερά.

Τέλος, ο 41χρονος προπονητής περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μπουσαϊντί, ο οποίος αν δεν παίξει, θα αντικατασταθεί από τον Σνάουτσνερ. Πάντως, όλα θα κριθούν στη σημερινή - τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα στα Πηγάδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x