Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στην προπόνηση της Τρίτης (28/9) ο Σίτο Ριέρα.
Ο Ισπανός επιθετικός του Πανιωνίου αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έτρεξε μόνος του.
Η κατάσταση του, ωστόσο, δεν εμπνέει καμία ανησυχία και την Τετάρτη πρόκειται να πάρει μέρος κανονικά στην προπόνηση, ενώ αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Μίκαελ Στόρε για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Καβάλα (στις 19:30).
Επίσης, ο Λεωνίδας Παναγόπουλος δεν προπονήθηκε, καθώς υπέστη τράβηγμα στους κοιλιακούς και θα μείνει μερικές μέρες εκτός.
Η προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε στο «Απήλιον» στις 6 το απόγευμα. Ο Μίκαελ Στόρε είχε στη διάθεση τους όλους του ποδοσφαιριστές, πλην των απόντων Σαλαλί, που βρίσκεται κοντά στη σύζυγό του, η οποία γέννησε τη Δευτέρα και του Σκούρτη, που απουσιάζει με την εθνική Αλβανίας. Ο Σαλαλί αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη, ενώ ο Σκούρτης την επόμενη εβδομάδα.
* Γενέθλια είχε σήμερα ο Μάρτιν Λάτκα και για το λόγο αυτό κέρασε γλυκά τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ.
* Στη σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καβάλα, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, αποφασίστηκε ο Πανιώνιος να παραλάβει εισιτήρια για να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.
* Λόγω της αναχώρησης της ομάδας την Παρασκευή, η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του κ. Στόρε θα γίνει αυτή την εβδομάδα την Πέμπτη 30/9/2010 στις 12:30 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.
Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






