Stoiximan Super League

Αυτοκριτική και ανασύνταξη…

H κακή εμφάνιση και η ήττα από την Κοπεγχάγη έφερε τους παίκτες και τον Νίκο Νιόπλια στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού να αναζητούν τους λόγους της γενικότερα κακής αρχής της ομάδας στη σημερινή σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν μεταξύ τους τι συμβαίνει, και ο προπονητής τους στη συνέχεια προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό και τους συγκεντρώσει στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

H κακή εμφάνιση και η ήττα από την Κοπεγχάγη έφερε τους παίκτες και τον Νίκο Νιόπλια στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού να αναζητούν τους λόγους της γενικότερα κακής αρχής της ομάδας στη σημερινή σεζόν.

Δείτε στη WEB TV τις δηλώσεις του Νίκου Σπυρόπουλου και του Αλέξανδρου Τζόρβα.

Οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν μεταξύ τους τι συμβαίνει, και ο προπονητής τους στη συνέχεια προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό και τους συγκεντρώσει στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Αρχικά, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια και μίλησαν για τα αίτια των κακών εμφανίσεων. Αναγνώρισαν ότι η απόδοσή τους δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι και μεταξύ τους υποσχέθηκαν να κάνουν ό,τι μπορούν έτσι ώστε να αλλάξουν την κατάσταση.

Η συζήτηση συνεχίστηκε και με την παρουσία του Νίκου Νιόπλια. Μόνο που ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε αντίθεση με τις άλλες φορές δεν αναζήτησε ευθύνες αλλά προσπάθησε να τους εμψυχώσει ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος στην Κρήτη.

«Δεν θέλω να βλέπω απογοήτευση παιδιά. Ό,τι έγινε, έγινε. Ξέρω ότι μπορείτε περισσότερα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον Εργοτέλη, γιατί είναι καλή ομάδα και αν δεν τον προσέξουμε θα μας προκαλέσει προβλήματα», τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας.

Η συζήτηση, όμως, δεν σταμάτησε εδώ. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μίλησε και στάθηκε στην αποβολή του στο χθεσινό παιχνίδι. «Δέχθηκα, επιπόλαια, δύο κίτρινες κάρτες και κρέμασα την ομάδα. Θέλω να απολογηθώ γιατί εξαιτίας μου δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι», τόνισε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν αυτός που έβαλε ένα τέλος στις συζητήσεις. «Ζιλμπέρτο, δεν πειράζει. Παιδιά δεν πρέπει να μείνουμε άλλο στην Κοπεγχάγη πάμε παρακάτω. Να νικήσουμε στην Κρήτη, αυτό προέχει», κατέληξε.

Η προπόνηση
Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ο Ιωαννίδης κατά την διάρκεια της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Οι Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Γκοβού και Καντέ προπονήθηκαν ατομικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x