Stoiximan Super League

Χωρίς Ιωαννίδη στην Κρήτη

Ο Γιώργος Ιωαννίδης υπέστη τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό στην προπόνηση της Πέμπτης και δεν προπονήθηκε σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι τίθεται εκτός των πλάνων του Νίκου Νιόπλια για την αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη. Στον αγώνα της Κυριακής, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα στερηθεί και τις υπηρεσίες των Πετρόπουλου, Γκοβού, Καντέ και Σεϊταρίδη, οι οποίοι, στην προπόνηση της Παρασκευής, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης υπέστη τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό στην προπόνηση της Πέμπτης και δεν προπονήθηκε σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι τίθεται εκτός των πλάνων του Νίκου Νιόπλια για την αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη.

Στον αγώνα της Κυριακής, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα στερηθεί και τις υπηρεσίες των Πετρόπουλου, Γκοβού, Καντέ και Σεϊταρίδη, οι οποίοι, στην προπόνηση της Παρασκευής, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η δεδομένη απουσία του νεαρού αριστερού μπακ του «τριφυλλιού» από το ματς με τους Κρητικούς αποτελεί έναν ακόμη «πονοκέφαλο» για τον Νιόπλια, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών των αμυντικών της ομάδας ολοένα και αυξάνονται.

Στα υπόλοιπα της προπόνησης, το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι «πράσινοι» περιελάμβανε ασκήσεις με πάσες και κυκλοφορία της μπάλας. Η προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε με εσωτερικό δίτερμα.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x