Stoiximan Super League

Μέσα ο Ιμπαγάσα!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άριελ Ιμπαγάσα για τον αγώνα με τον Ολ. Βόλου, αφού ο Αργεντινός άσος γυμνάστηκε κανονικά την Παρασκευή και έτσι συμπεριελήφθη στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Εκτός έμεινε ο Μήτρογλου -όπως και ο Νέμεθ- σε αντίθεση με τον Ζαϊρί. Συμφωνία για την αποζημίωση του Ζίκο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άριελ Ιμπαγάσα για τον αγώνα με τον Ολ. Βόλου, αφού ο Αργεντινός άσος γυμνάστηκε κανονικά την Παρασκευή και έτσι συμπεριελήφθη στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Στην αποστολή συμμετέχει και ο Ζαουάντ Ζαϊρί, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Αντιθέτως, θα αργήσει για τουλάχιστον έναν αγώνα το ντεμπούτο του Κρίστιαν Νέμεθ, που θα δει το παιχνίδι από την εξέδρα. Αποκλείστηκε από την αποστολή ο Μήτρογλου.

Δεν είναι σοβαρή η κατάσταση του Μοϊσές. Ο Ισπανός μεσοαμυντικός χαφ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε πως έχει ένα οστικό οίδημα. Το πρόβλημά του θα αντιμετωπιστεί με πρόγραμμα αποκατάστασης, που θα περιλαμβάνει ξεκούραση, θεραπεία και ασκήσεις σε πισίνα και γυμναστήριο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Τοροσίδη, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλο, Ντουντού, Γκαλίτσιο, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδη, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα.

Όσοι έμειναν εκτός (Μέγερι, Ποτουρίδης, Μήτρογλου, Νέμεθ, Ν. Παπαδόπουλος και Μοϊσές) θα προπονηθούν το πρωί (10:30) στις εγκαταστάσεις της ομάδας στου Ρέντη.

Συμφωνία για την αποζημίωση του Ζίκο
Θετική κατάληξη διαμηνύεται στην υπόθεση της αποζημίωσης του Ζίκο. Υπολογίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» θα γλιτώσουν 2,8 εκατομμύρια ευρώ, αφού -σύμφωνα με πληροφορίες- επετεύχθη συμφωνία με την πλευρά του Βραζιλιάνου προπονητή και των συνεργατών του στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x