Stoiximan Super League

Τοροσίδης: «Έπαιζε αντιαθλητικά ο Μόνχε»!

«Φλέρταρε» με την… αποβολή ο Βασίλης Τοροσίδης με τον Μόνχε, αφού στον αγώνα του ΟΣΦΠ με τον Ολ. Βόλου (3-1), υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης με πρωταγωνιστές τους δυο τους. Ο Έλληνας αμυντικός των Πειραιωτών κατηγόρησε τον Αργεντινό άσο για αντιαθλητικό παιχνίδι: «Δεν έπρεπε να είχα δεχτεί κίτρινη κάρτα. Ο Μόνχε έπαιζε αντιαθλητικά και με χτύπησε τρεις ή τέσσερις φορές στο ματς».

«Φλέρταρε» με την… αποβολή ο Βασίλης Τοροσίδης με τον Μόνχε, αφού στον αγώνα του ΟΣΦΠ με τον Ολ. Βόλου (3-1), υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης με πρωταγωνιστές τους δυο τους.

Ο Έλληνας αμυντικός των Πειραιωτών κατηγόρησε τον Αργεντινό άσο για αντιαθλητικό παιχνίδι: «Δεν έπρεπε να είχα δεχτεί κίτρινη κάρτα. Ο Μόνχε έπαιζε αντιαθλητικά και με χτύπησε τρεις ή τέσσερις φορές στο ματς».

Σχετικά με τα κέρδη από το σημερινό παιχνίδι, ανέφερε: «Το πιο σημαντικό σήμερα είναι ότι κερδίσαμε και ότι κάναμε και πάλι πολλές ευκαιρίες, πρέπει όμως να τις τελειώνουμε για να δημιουργούμε βάρος στους αντιπάλους που μας ακολουθούν και ειδικά σε αυτούς που αγωνίζονται στην Ευρώπη».

Τα εύσημα στους συμπαίκτες του απένειμε ο Κέβιν Μιραλάς, που ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, αφού πέτυχε δύο γκολ, καταγράφοντας αρκετές καλές στιγμές στο ενεργητικό του.

«Είμαι χαρούμενος, αλλά πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί είναι ομαδική δουλειά», δήλωσε σχετικά, ενώ για την επικείμενη συνάντηση του μάνατζέρ του με την διοίκηση, στην οποία θα γίνει -μεταξύ άλλων-συζήτηση για το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους» αρκέστηκε να πει πως «είμαι πάρα πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό».

«Πάνω απ' όλα μετράει η νίκη, ήταν πάρα πολύ σημαντική. Δεν πρέπει όμως να χάνουμε τόσες πολλές ευκαιρίες και θα πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα», είπε από την πλευρά του ο Φουστέρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x