Τεράστιο «πλήγμα» για την οικογένεια του Άρη, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Τέλη Πολιτάκη. Ο παλιός πρόεδρος των «κιτρίνων», δολοφονήθηκε στο εργοστάσιο αφρώδους πλαστικού που διατηρούσε με τον αδερφό του στο Δροσάτο Κιλκίς, από τον υπάλληλό του Γεώργιο Τσακμακίδη. Ο δράστης, είχε ήδη πριν σκοτώσει και τον επιστάτη του εργοστασίου. Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.
Όλα ξεκίνησαν, όταν το πρωί της Τετάρτης, ο Τσακμακίδης πήγε στη δουλειά του, αλλά στο διάλειμμα γύρισε στο σπίτι του, όπου ζούσε με την γυναίκα του και τα δύο παιδιά του και πήρε την καραμπίνα του. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην δουλειά, ο επιστάτης Γιώργος Μπεκιαρίδης, όπου είδε το όπλο, προσπάθησε να τον αφοπλίσει, αλλά ο δράστης τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Τότε, ο Πολιτάκης κινήθηκε προς το μέρος του για να τον σταματήσει, αλλά το όπλο του πιθανότατα εκπυρσοκρότησε και πρώην πρόεδρος του Άρη υπέκυψε στα τραύματά του.
Έπειτα από το διπλό φονικό, ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το εργοστάσιο αυτοκτόνησε χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που τον οδήγησαν στο αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.
Ο Τέλης Πολιτάκης, είχε διατελέσει πρόεδρος του Άρη τις περιόδους 1990-91 και 1997-98, αλλά και επί σειρά ετών μέλος των διοικήσεων Διασυγένη-Γράντα και έφορος στο γυναικείο βόλεϊ.
Τέλος, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ Άρης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν: "Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τον τραγικό χαμό του πρώην προέδρου της Τέλη Πολιτάκη και αποστέλλει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Η διοίκηση του Άρη αποφάσισε να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος".
Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






