Stoiximan Super League

Στην Αγγλία ο Καμαρά, στη Γαλλία ο Βινιάλ

Διήμερο ρεπό έχει δοθεί στους παίκτες του Ατρομήτου, μετά τη χθεσινή ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης. Ο Ανρί Καμαρά έχει μεταβεί στην Αγγλία και ο Γκρεγκορί Βινιάλ στη Γαλλία, αμφότεροι για προσωπικές τους υποθέσεις.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Διήμερο ρεπό έχει δοθεί στους παίκτες του Ατρομήτου, μετά τη χθεσινή ισοπαλία (1-1) με τον Αστέρα Τρίπολης και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης. Ο Ανρί Καμαρά έχει μεταβεί στην Αγγλία και ο Γκρεγκορί Βινιάλ στη Γαλλία, αμφότεροι για προσωπικές τους υποθέσεις.

Θεραπεία θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες ο Μασαμπά Σαμπού, ο οποίος νιώθει πόνους στο γόνατο, σε συνδυασμό με ελαφρύ τρέξιμο. Αύριο εξάλλου ο Γιάννης Σκόνδρας θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων εν όψει των αγώνων μπαράζ με τη Τσεχία στις 8 και 12 Οκτωβρίου.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x