Η Καλλιθέα ηττήθηκε 3-1 από το Αιγάλεω σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης». Τα τέρματα του «Σίτι» πέτυχαν ο Στεφανίδης στο 1’ και στο 35΄ και ο Χλωρός με πέναλτι στο 23’. Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει σε 2-1 στο 29' με πέναλτι που κέρδισε ο Γκόντζος και ευστόχησε ο Πέτκοβιτς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ : Σουλογάνης, (46' Δράμπαλης ), Καρατζάς,(46' Τσιώλης), Βόκολος, (46' Μητρόπουλος), Κουλακιώτης, Ντραγκίσεβιτς,(61' Πασάς), Μουσταφίδης, (61' Γιάντσεφ), Πέτκοβιτς, (61' Ψαρρής), Διαμαντής, (46' Λαζανάς), Γκόντζος, Μπελεγρίνης, Τζωρμπατζάκης.
ΑΙΓΑΛΕΩ : Τζενάμο, Τσιτσομήτρος, Χρήστου, Λαμπρόπουλος, Ανυφαντάκης, Μουστογιάννης, Σίμιτς, Στεφανίδης, (62' Μπεθάνης), Τσάτσος,(80' Μακρής), Μπάρκογλου, Χλωρός.
Εν τω μεταξύ προ του φιλικού αγώνα οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις για να διαπιστώσει ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου την φυσική τους κατάσταση με την επίβλεψη του γυμναστή Fabrizio Martino. Ο Ρουμάνος προπονητής έδωσε σε όλους ρεπό το Σαββατοκύριακο ενώ ο ίδιος αναμένεται να πάει στην πατρίδα του.
Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






