Stoiximan Super League

Μανωλάς: «Έδωσε κίνητρο ο Χιμένεθ»!

Στην αλλαγή που έφερε η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στην ψυχολογία της ομάδας απέδωσε τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη (4-0), ο Κώστας Μανωλάς. Ο νεαρός αμυντικός τόνισε πως ο Ισπανός έδωσε κίνητρο στους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω και εμφανίστηκε σίγουρος πως αυτό θα φανεί και στα επόμενα δύσκολα ματς.

Στην αλλαγή που έφερε η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στην ψυχολογία της ομάδας απέδωσε τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη (4-0), ο Κώστας Μανωλάς.

Ο νεαρός αμυντικός τόνισε πως ο Ισπανός έδωσε κίνητρο στους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω και εμφανίστηκε σίγουρος πως αυτό θα φανεί και στα επόμενα δύσκολα ματς.

«Είχε αλλάξει η ψυχολογία μας. Μπήκαμε στο παιχνίδι πιο σοβαροί και πιο πειθαρχημένοι και καταφέραμε να το κάνουμε πολύ εύκολο με την απόδοσή μας», ανέφερε ο Μανωλάς και συνέχισε:

«Βάλαμε τέσσερα γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε και παραπάνω. Δείξαμε περισσότερη διάθεση, τρέξαμε, μαρκάραμε, παλέψαμε. Σίγουρα η νίκη οφείλεται στον προπονητή, αλλά και εμείς οι παίκτες τα δώσαμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Ο νέος προπονητής έδωσε ένα κίνητρο σε όλους να δώσουν το κάτι παραπάνω για να αποδείξουν ότι αξίζουν.

Δεν μας ενδιέφερε τόσο πολύ το εύρος του σκορ. Είμαστε χαρούμενοι γιατί κάναμε τους οπαδούς μας ακόμα πιο χαρούμενους με αυτό το σκορ και πιστεύω ότι έτσι θα μπορέσουμε να τους φέρουμε στο γήπεδο. Το θέμα, όμως, ήταν πως είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και δεν θέλαμε να μείνουμε πίσω από την πρώτη θέση. Τώρα είμαστε στην 3η θέση και έχουμε ακόμα κάποια δύσκολα παιχνίδια. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα κερδίσουμε και να είμαστε ακόμα πιο κοντά στην κορυφή»
.

Ερωτώμενος, δε, για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Έλληνας αμυντικός ξεκαθάρισε ότι «πρώτα υπάρχει η Άντερλεχτ» και εξήγησε: «Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Πάμε στο Βέλγιο για τη νίκη, αλλά πιστεύω ότι και με ισοπαλία γινόμαστε το φαβορί για την πρόκριση. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε στο Βέλγιο, σίγουρα θα έχουμε και περισσότερο κόσμο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x