Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Λάρισας για τον αγώνα με τον Ηρακλή, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής. Ο Γιώργος Δώνης έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες, με εξαίρεση τους διεθνείς αλλά και τον Νίκο Νταμπίζα. Ο 32χρονος αμυντικός αναμένεται το αργότερο την προσεχή Τρίτη στις προπονήσεις, καθώς έχει 15 ράμματα στο κεφάλι τα οποία και θα αφαιρεθούν σύντομα.
Σε ότι αφορά τους διεθνείς, (Κοτσώλης, Αλωνεύτης, Αμπούνα) αναμένεται να επιστρέψουν την Πέμπτη, με εξαίρεση τον Γκαλίτσιο οποίος θα έρθει την μία μέρα νωρίτερα. Ακόμη, κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζουν πλέον οι Σίμος και Πάσιος. Ο πρώτος ταλαιπωρούταν από τράβηγμα, ενώ ο δεύτερος είχε ένα διάστρεμμα από τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη.
Τέλος, τα 1000 εισιτήρια που παρέλαβε η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, από τον Ηρακλή φαίνεται πως δεν αρκούν στους φιλάθλους των «βυσσινί», που θα δώσουν δυναμικά το «παρών» σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Πάντως το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, δεδομένων και των καλών σχέσεων που έχουν οι δύο ομάδες.
Επιμέλεια: Χρήστος Κατσιμάρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






