Stoiximan Super League

Βαλβέρδε: «Ο καλύτερος φάνηκε στο 11 με 11»!

Στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα, αλλά ψύχραιμος για την επόμενη μέρα εμφανίστηκε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-1) ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού απέδωσε σε μεμονωμένα λάθη την ήττα και εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του απέδειξε την ανωτερότητά της, στο διάστημα που έπαιζε χωρίς αριθμητικό μειονέκτημα.

Στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα, αλλά ψύχραιμος για την επόμενη μέρα εμφανίστηκε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-1) ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού απέδωσε σε μεμονωμένα λάθη την ήττα και εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του απέδειξε την ανωτερότητά της, στο διάστημα που έπαιζε χωρίς αριθμητικό μειονέκτημα.

«Δεν νομίζω ότι η ομάδα θα έχει μεγάλες επιπτώσεις από το αποτέλεσμα. Χάσαμε ένα ντέρμπι, αλλά παραμένουμε πρώτοι. Η πραγματικότητα φάνηκε στη διάρκεια που παίζαμε έντεκα με έντεκα. Εκεί αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να μάθουμε να αποδεχόμαστε την ήττα -και να καταλαβαίνουμε ότι κάποια πράγματα τα κάνουμε καλά και κάποια όχι», είπε ο Ισπανός και εξήγησε:

«Μπήκαμε το ίδιο καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, όμως, χάσαμε την ισορροπία μας. Μετά ήρθε πολύ γρήγορα το δεύτερο γκολ, που μας αποδιοργάνωσε και μετά την αποβολή του Παπαδόπουλου ήμασταν ευάλωτοι στις αντεπιθέσεις. Μέχρι το πρώτο γκολ, όμως, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι».

Ερωτώμενος για την αλλαγή του Μιραλάς, ο Βαλβέρδε τόνισε πως τη ζήτησε ο ίδιος ο παίκτης, λόγω κούρασης, ενώ στην ερώτηση αν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει άλλο σύστημα ήταν σαφής:

«Θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αλλαγή συστήματος, μόνο όταν διαπιστώσουμε πως δεν είμαστε καλοί. Μέχρι σήμερα παίζαμε απλό ποδόσφαιρο και αυτό ήρθαμε να κάνουμε κι εδώ. Απλά, αυτό που μας κόστισε σήμερα ήταν κάποια λάθη».

Αφού απέφυγε, δε, να σχολιάσει τις αποφάσεις του διαιτητή, ο Ισπανός τεχνικός απάντησε και κατά πόσο η απουσία ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ευνοεί τον Ολυμπιακό στην κούρσα του πρωταθλήματος:

«Αλήθεια είναι πως όταν δεν έχεις ευρωπαϊκά παιχνίδια μεσοβδόμαδα, συγκεντρώνεσαι καλύτερα στο παιχνίδι κι έχεις πιο πολλούς ετοιμοπόλεμους παίκτες. Είναι αλήθεια, όμως, πως με τα παιχνίδια μεσοβδόμαδα αποκτάς και πιο εύκολα ρυθμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x