Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Δεν μας κάνει η ισοπαλία»

Ανικανοποίητος από το βαθμό της ισοπαλίας παρουσιάστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο τεχνικός του «γηραιού» υποστήριξε μάλιστα πως η ομάδα του κινδύνεψε και με την ήττα. Τσιώλης: «Δίκαιο, αλλά πικρό»

Ανικανοποίητος από το βαθμό της ισοπαλίας παρουσιάστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο τεχνικός του «γηραιού» υποστήριξε μάλιστα πως η ομάδα του κινδύνεψε και με την ήττα. Τσιώλης: «Δίκαιο, αλλά πικρό»

«Η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν το επιθυμητό για μας. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ήταν ένα διάστημα που θα έπρεπε να προηγηθούμε στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όχι μόνο δεν μπήκαμε καλά αλλά συνεχίσαμε ακόμη χειρότερα. Κάναμε κάποιες αλλαγές για να βοηθήσουμε την ομάδα, να δώσουμε κινητικότητα, περισσότερη κίνηση και όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά νομίζω ότι πήγαμε δύο ταχύτητες πιο πίσω.

Έτσι όπως εξελισσόταν το παιχνίδι φαινόταν ότι πιο εύκολα θα δεχτούμε γκολ παρά θα βάλουμε. Εδώ και αρκετές αγωνιστικές, οι κινήσεις που κάνουμε δεν μας βοηθούν κι αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει αλλά θα πρέπει να προβληματίσει και αυτούς που μπαίνουν. Να δίνουν περισσότερα. Οι ισοπαλίες στο πρωτάθλημα δεν λένε τίποτα. Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια, αλλά και είναι απαραίτητο να επιστρέψουν οι τραυματίες που έχουμε. Δεν φτάνει μόνο η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας, περιμένουμε περισσότερα από την επίθεση».


Για τις αλλαγές στο ημίχρονο: «Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα έγινε χειρότερη. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, αλλά περιμένουμε περισσότερη βοήθεια από κάποιους ποδοσφαιριστές. Από ό,τι φαίνεται επίσης δεν πρέπει να χρησιμοποιήσω ξανά αυτό το σύστημα, το 4-4-2, παρά το ότι ζήτησα από τον έναν να παίζει λίγο πιο πίσω. Προτιμώ να έχω έναν πιο γρήγορο παίκτη δίπλα στον Βίκτορ».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Το τελείωμα των φάσεων εξαρτάται από την ψυχραιμία του παίκτη και από την ικανότητα. Είχαμε ευκαιρίες, δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτό, δεν μπορούμε να μάθουμε τον άλλον να βάζει γκολ. Θα δουλέψουμε όμως στο τελείωμα των φάσεων. Οι μπάλες δεν πάνε καλά στον Γιάκομπ στη μεγάλη περιοχή. Δεν μπαίνει δηλαδή στη μονομαχία, εκεί που είναι δυνατός. Δεν περνάνε οι πάσες. Αυτό δεν είναι πρόβλημα του ενός παίκτη. Σήμερα, στο πρώτο μέρος, μπορούσαν κι άλλοι να βάλουν το γκολ. Εμένα δεν με νοιάζει να το βάζει ο Γιάκομπ. Ας το βάλει άλλος».

Τσιώλης: «Δίκαιο, αλλά πικρό»

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αν και πάντα μένει η πικρία στην ομάδα που χάνει τις τελευταίες ευκαιρίες και αυτή ήταν η δική μου. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής πίεσε ψηλά, δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις ενώ εμείς μπήκαμε μουδιασμένα, χωρίς να υπήρχε ουσιαστικός λόγος, αφού από μόνοι μας πηγαίναμε προς τα πίσω».

Για το καλύτερο πρόσωπο του δευτέρου μέρους είπε: «Από τη στιγμή που εμείς δεν δεχθήκαμε γκολ στο ημίχρονο, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Η είσοδος του Μάριο Μπρέσκα μας βοήθησε πολύ, συνυπολογίζοντας και τις απουσίες που είχαμε με τους Μόνχε, Ούμπιντες, αλλά τα παιδιά που τους αντικατέστησαν ήταν αρκετά καλοί. Πλέον εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τους αγώνες στην έδρα μας,. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε 20 βαθμούς στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Eπιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x