Stoiximan Super League

Η επόμενη ημέρα στο Λιμάνι

Παραμένουν αισιόδοξοι άπαντες στον Ολυμπιακό, παρά την ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την Κυριακή ρεπό και όλοι το αντιμετώπισαν ως μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναλογιστούν τα λάθη τους στο ματς του Σαββάτου και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας. Την Τετάρτη θα αναμετρηθούν με την Ηλιούπολη για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και η επόμενη στροφή της Σούπερ Λίγκας τους φέρνει αντιμέτωπους με τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη».

Παραμένουν αισιόδοξοι άπαντες στον Ολυμπιακό, παρά την ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την Κυριακή ρεπό και όλοι το αντιμετώπισαν ως μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναλογιστούν τα λάθη τους στο ματς του Σαββάτου και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας.

Την Τετάρτη θα αναμετρηθούν με την Ηλιούπολη για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και η επόμενη στροφή της Σούπερ Λίγκας τους φέρνει αντιμέτωπους με τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη».

Οι Πειραιώτες αισιοδοξούν για το μέλλον και αυτό οφείλεται στο ότι, παρά την ήττα, η εικόνα που παρουσίασαν στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι ήταν θετική. Επιπροσθέτως, αν και νιώθουν την ανάσα του Παναθηναϊκού, παραμένουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να υπολογίζουν ότι η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια τους.

Παράπονα από τη διαιτησία του Κάκου υπάρχουν, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι που να αποδεικνύει ότι θα οδηγήσουν σε επίσημες αντιδράσεις.

Αιμάτωμα ο Μιραλάς

Ο Βέλγος επιθετικός αποκόμισε ένα αιμάτωμα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σήμερα ξεκίνησε αποθεραπεία. Έπειτα από τις τελευταίες εμφανίσεις του έχει αποδείξει ότι είναι ένα χρήσιμο όπλο και οι «Πειραιώτες» δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να στερηθούν τις υπηρεσίες του στο επόμενο ματς με τον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια με τον Πανιώνιο: «Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη θύρα 17, από την Δευτέρα 01/11 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν VIP εισιτήριο, μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», ή στα τηλέφωνα 210 48 32 731 - 2. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν μέσω CITIBANK από την Τρίτη 02/11 έως και την Πέμπτη 04/11 στο τηλ. 801 500 7777 - τηλεφωνική αγορά έως δύο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 5 του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Παρασκευή 05/11 10:00 - 18:00 και το Σάββατο 06/11 από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει το αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x