Stoiximan Super League

Μάτια στην Ευρώπη…

Άνθρωπος του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσει σήμερα τον αγώνα Ελπίδων Κροατίας-Σερβίας. Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος είναι το 10άρι των Κροατών, Κράνιτσαρ. «Ψάχνουμε παντού», δήλωσε στο «Goal» ο Τροντ Σόλιντ, που αναμένεται να τοποθετηθεί για τα μεταγραφικά, τον Καστίγιο και τους αγώνες με Ατρόμητο και Ρόζενμποργκ μετά την πρωινή προπόνηση που θα είναι ανοικτή. Τον Τουρέ θα δει για λογαριασμό της Λιόν ο Μπερνάρ Λακόμπ, στο φιλικό της Ακτής Ελεφαντοστού με την Ιταλία. Ετοιμοπόλεμος για το ματς στο Περιστέρι ο Πάντος που γυμνάστηκε χθες κανονικά

Άνθρωπος του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσει σήμερα τον αγώνα Ελπίδων Κροατίας-Σερβίας. Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος είναι το 10άρι των Κροατών, Κράνιτσαρ. «Ψάχνουμε παντού», δήλωσε στο «Goal» ο Τροντ Σόλιντ, που αναμένεται να τοποθετηθεί για τα μεταγραφικά, τον Καστίγιο και τους αγώνες με Ατρόμητο και Ρόζενμποργκ μετά την πρωινή προπόνηση που θα είναι ανοικτή. Τον Τουρέ θα δει για λογαριασμό της Λιόν ο Μπερνάρ Λακόμπ, στο φιλικό της Ακτής Ελεφαντοστού με την Ιταλία. Ετοιμοπόλεμος για το ματς στο Περιστέρι ο Πάντος που γυμνάστηκε χθες κανονικά

«Ψάχνουμε παντού»

Η απόφαση για ενίσχυση του Ολυμπιακού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι δεδομένη. Ο Τροντ Σόλιντ μιλώντας στο «Goal» τόνισε πως τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του αναζητούν σε όλο τον κόσμο παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. «Είναι αλήθεια πως ψάχνουμε παντού για κάποιες περιπτώσεις. Δεν έχουμε όμως κάτι συγκεκριμένο και δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο, αφού μας ενδιαφέρουν οι αγώνες που έχουμε μπροστά μας», τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός.

Για του λόγου το αληθές, άνθρωπος του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσει σήμερα τον αγώνα Ελπίδων Κροατίας-Σερβίας. Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος είναι το 10άρι των Κροατών, Νίκο Κράνιτσαρ, που είναι και γιος του ομοσπονδιακού τεχνικού της ομάδας ανδρών της χώρας. Ο 21χρονος μέσος έχει 13 συμμετοχές και 3 γκολ με την εθνική Ανδρών, ενώ μετρά 113 συμμετοχές και 27 γκολ στο πρωτάθλημα της πατρίδας του αγωνιζόμενος στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τη Χάιντουκ

Παρακολουθεί τον Τουρέ η Λιόν

Από το καθαρά φιλολογικό επίπεδο, το ενδιαφέρον της Λιόν για τον Γιάγια Τουρέ παίρνει σάρκα και οστά. Τον μέσος της Ακτής Ελεφαντοστού θα παρακολουθήσει απόψε στο φιλικό παιχνίδι με την Ιταλία που θα γίνει στη Γενεύη ο Μπερνάρ Λακόμπ, δεξί χέρι του Ζαν Μισέλ Ολάς, προέδρου της Ολιμπίκ. «Θα παρακολουθήσω τον αγώνα της Ακτής Ελεφαντοστού με την Ιταλία και θα δω τον Τουρέ, γιατί είναι παίκτης που μας ενδιαφέρει», δήλωσε ο ίδιος ο Λακόμπ στη γαλλική τηλεόραση και προσέθεσε: «Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει πολύ καλά στοιχεία. Θα τον δούμε και σε άλλα παιχνίδια και αν δούμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει, τότε θα κινηθούμε για να τον αποκτήσουμε. Σίγουρα, ωστόσο, δεν θα κάνουμε τώρα πρόταση, γιατί ακολουθεί το Κόπα Άφρικα και δεν θέλουμε να πάρουμε έναν παίκτη που θα μας λείψει για σημαντικό χρονικό διάστημα. Το καλοκαίρι όμως κάτι μπορεί να γίνει».

Έτοιμος ο Πάντος, σε ένα μήνα επιστρέφει ο Κωνσταντίνου

Στη διάθεση του Τροντ Σόλιντ για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι τέθηκε ο Τάσος Πάντος, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Όσον αφορά στον Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο Κύπριος φορ ξεκίνησε τρέξιμο σε χαλαρούς ρυθμούς και υπολογίζεται να είναι ετοιμοπόλεμος σε έναν περίπου μήνα. Αν όλα πάνε καλά, ο έμπειρος φορ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με τη Λάρισα. Ο Κουλουχέρης προπονήθηκε στο γυμναστήριο, εξαιτίας μιας φλεγμονής που τον ταλαιπωρεί στο δάχτυλό του ποδιού του, ο Βενετίδης συνέχισε το προσωπικό του πρόγραμμα, ενώ ο Πατσατζόγλου επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση.

Απόντες από την προπόνηση ήταν οι διεθνείς Καψής, Καφές, Νικοπολίδης, Ανατολάκης (Ελλάδα), Τουρέ (Ακτή Ελεφαντοστού) και Οκκάς(Κύπρος). Η επόμενη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» θα γίνει την Τετάρτη στις 11:00 στου Ρέντη και θα είναι ανοικτή σε φιλάθλους και ΜΜΕ. Ο Τροντ Σόλιντ αναμένεται να τοποθετηθεί για όλα τα φλέγοντα θέματα μεταξύ των οποίων τα μεταγραφικά, η υπόθεση Καστίγιο και φυσικά οι επικείμενοι αγώνες με Ατρόμητο και Ρόζενμποργκ.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x