Stoiximan Super League

«Είμαστε ΠΑΟΚ και παίζουμε για τη νίκη»

Έκρινε το ντέρμπι με το υπέροχο γκολ που πέτυχε και χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον ΠΑΟΚ. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά το τέλος της αναμέτρησης. Παράλληλα τόνισε πως πάντα εκείνος και οι συμπαίκτες του μπαίνουν πάντα για τη νίκη. Κρέσιτς: «Μου φαίνεται γελοίο το πέναλτι, αλλά πρέπει να δω και το ριπλέι».

Έκρινε το ντέρμπι με το υπέροχο γκολ που πέτυχε και χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον ΠΑΟΚ. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά το τέλος της αναμέτρησης. Παράλληλα τόνισε πως πάντα εκείνος και οι συμπαίκτες του μπαίνουν πάντα για τη νίκη.

«Στο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν πέναλτι της ΑΕΚ. Παρόλα αυτά είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε τη νίκη».

Ερωτηθείς για το αν αγχώθηκε, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του μετά την ισοφάριση, σχολίασε: «Κάναμε ότι κάθε φορά. Μετά την ισοφάριση προσπαθήσαμε ένα παίξουμε καλά και να βάλουμε κι άλλο γκολ. Ευτυχώς αυτό έγινε και πετύχαμε και δεύτερο τέρμα».

Τέλος για το τι πρέπει να γίνει και να συνεχίσει η ομάδα στον ίδιο ρυθμό, τόνισε: «Είμαστε ΠΑΟΚ και κάθε φορά πρέπει να μπαίνουμε για τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Ντάριο Κρέσιτς, ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς ήμασταν καλά οργανωμένοι. Απέναντι στην ΑΕΚ και σε ένα άλλο άτομο (χωρίς να κατονομάσει σε ποιον αναφέρεται…). Για μένα είναι γελοίο το πέναλτι, αν και πρέπει να δω το ριπλέι για να έχω εμπεριστατωμένη άποψη. Αν πάντως υπάρχει επαφή, υπάρχει και παράβαση. Μ’ αυτή τη νίκη ανεβαίνει κι άλλο η ψυχολογία μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x