Stoiximan Super League

Μπουμσόνγκ: «Όλα για το πρωτάθλημα»

Στο «Ζερλάν» ήταν το βράδυ της Κυριακής ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Λιόν με τη Νις (1-0) για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Στο «Ζερλάν» ήταν το βράδυ της Κυριακής ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Λιόν με τη Νις (1-0) για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε στον Τύπο της χώρας για την πορεία του στην Ελλάδα. «Σε προσωπικό επίπεδο, στην αρχή είχα κάποια προβλήματα. Στην Ευρώπη τα πράγματα δεν πήγαν καλά, αλλά έχουμε άλλα δύο παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να τα κερδίσουμε. Αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ο Σισέ είναι σε πολύ καλή κατάσταση», τόνισε.

Όσο για το πώς είδε την παλιά του ομάδα, ανέφερε: «Είναι ωραίο να βλέπεις τους παλιούς σου συμπαίκτες, ιδιαίτερα σε ένα νικηφόρο παιχνίδι. Δεν θα ήθελα να έρθω να τους δω και να έχουν σκυμμένα τα κεφάλια. Είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στο ‘Ζερλάν’ για να δω έναν αγώνα και ήταν ευκαιρία γιατί ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν το Σάββατο. Αυτή η Λιόν έχει πολλές δυνατότητες. Είδα μία ομάδα που είχε κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα. Δεν έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά οι νίκες είναι αυτές που μετρούν κι έχουν σημασία γιατί τονώνουν την αυτοπεποίθηση της ομάδας και την εμπιστοσύνη των φιλάθλων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x