Επτά ΠΑΕ κάλεσε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας να απολογηθούν για τη συμπεριφορά των οπαδών τους σε παιχνίδια για την 10η αγωνιστική.
Την Πέμπτη θα απολογηθούν οι: Ατρόμητος, Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογία:
Α) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος– ΠΑΕ Ατρόμητος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής-ΠΑΕ Αρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανσερραϊκός- ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Λάρισα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος– ΠΑΕ Ατρόμητος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
ΣΤ) ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανσερραϊκός– ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ζ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Πρωτάθλημα Κ20 ΟΠΑΠ
Α) Αρης (Κ20), Σ.Γιώρης (εκπρόσωπος): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ομάδας Κ20 της ΠΑΕ Αρης κ.Σ.Γιώρη στον αγώνα των ομάδων Ηρακλής-Αρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π. Κ. ΕΠΟ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






