Stoiximan Super League

Έγινε πράξη η απειλή της ΠΑΕ ΑΕΚ!

Στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, βρίσκεται έγγραφη καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν στον πάγκο της στην Τούμπα, στο ντέρμπι των «Δικεφάλων». Η ΑΕΚ κατήγγειλε, τελικά, το περιστατικό με το μπουκάλι που πετάχτηκε απο οπαδό του ΠΑΟΚ εναντίον του πάγκου της και δη του Τραϊανού Δελλα και ο κ. Σιμιτζόγλου αναμένεται να μελετήσει το θέμα την Πέμπτη (18/11), όταν και θα γυρίσει στο γραφείο του.

Στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, βρίσκεται έγγραφη καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν στον πάγκο της στην Τούμπα, στο ντέρμπι των «Δικεφάλων».

Η ΑΕΚ κατήγγειλε, τελικά, το περιστατικό με το μπουκάλι που πετάχτηκε απο οπαδό του ΠΑΟΚ εναντίον του πάγκου της και δη του Τραϊανού Δελλα και ο κ. Σιμιτζόγλου αναμένεται να μελετήσει το θέμα την Πέμπτη (18/11), όταν και θα γυρίσει στο γραφείο του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x