Και τυπικά παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Φατίχ Ακιέλ. Ο Τούρκος δεξιός οπισθοφύλακας έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο μετά από μόλις πέντε μήνες παρουσίας στη Θεσσαλονίκη. «Δεν θα επιτρέψουμε να διαλυθεί ο ΠΑΟΚ» δήλωσαν σύσσωμοι οι παίκτες του «Δικεφάλου» μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζουν πως η φετινή πορεία της ομάδας είναι αποκλειστικά δική τους ευθύνη, κάνοντας παράλληλα έκκληση στον κόσμο να τους στηρίξει.
Ο μάνατζερ του 28χρονου άσου, Αχμέτ Μπουλούτ, βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα και μετά από συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης του Δικεφάλου αποφασίστηκε να χωρίσουν τους δρόμους τους. Ο παίκτης είχε φύγει την Κυριακή για την Κωνσταντινούπολη ισχυριζόμενος πως ο ΠΑΟΚ του όφειλε μισθούς και δόσεις συμβολαίων πέντε μηνών. Η πλευρά του συλλόγου υποστήριζε με τη σειρά της πως ο πρώην διεθνής άσος είχε λαμβάνειν μόνο μισθούς του Οκτωβρίου. Αρχικά οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ σκέφτηκαν να καταγγείλλουν το συμβόλαιο, ωστόσο εν τέλει αποφασίστηκε να βρεθεί συμβιβαστική λύση.
Ο Φατίχ Ακιέλ, που στο σύντομο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ πρόλαβε να έχει 6 συμμετοχές (466 λεπτά συμμετοχής), θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στην πατρίδα του.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






