Το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, με απόντες από την αποστολή τους τιμωρημένους Χρήστο Μικέ και Λουκά Καραδήμο, αλλά και τους τραυματίες Χρήστο Ηλιόπουλο και Παναγιώτη Κόρμπο. Επίσης, απών θα είναι ο Φράνσις Ντόε, ο οποίος βρίσκεται στην Λιβερία για να ανανεώσει την βίζα του και δεν έχει επιστρέψει ακόμη. Ο Λιβεριανός επιθετικός αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας.
Ο προπονητής του Περιστερίου, Γιώργος Παράσχος επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για το ματς της Νίκαιας, οι οποίοι είναι οι: Μιχαηλίδης, Ανδριόλας, Κατεμής, Γελαδάρης, Ντάγκας, Παππάς, Σωτήρχος, Παπαγεωργίου, Χάλαρης, Γεωργίου, Μαρίνος, Πέτκοφ, Δήμος, Κορακάκης, Ραγκουέλ, Κούτσης, Ζαχαρόπουλος, Μανίκας και Σκαρμούτσος.
Τέλος, στο «πλευρό» της, η ομάδα, για το δύσκολο αγώνα με τους Νικαιώτες, θα έχει 800 φίλους της οι οποίοι έχουν εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια που τους έχουν διατεθεί.
Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






