Στη θέληση των παικτών του και τους τρεις βαθμούς της νίκης στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο Φερνάντο Σάντος. «Οι παίκτες μου είχαν θέληση για τη νίκη και τελικά την πήραν. Άλλωστε, βάση των ευκαιριών την αξίζαμε». Για την αδυναμία των παικτών του να αντιδράσουν μετά το γκολ που δέχθηκαν μίλησε απ’ την πλευρά του ο Τάσκης Λεμονής. «Δεχτήκαμε το γκολ σε μία φάση που δεν λειτουργήσαμε σωστά αμυντικά. Οι παίκτες μου κόντρα σε μία πολύ πιο έμπειρη ομάδα έδειξαν αδυναμία να γυρίσουν το παιχνίδι», δήλωσε ο τεχνικός του Λεβαδειακού.
Στους τρεις βαθμούς της νίκης και τη θέληση που έδειξαν οι παίκτες του να την πάρουν στάθηκε ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα. «Ο Λεβαδειακός ήταν πιεστικός και ανάγκασε σε πολλές στιγμές την ΑΕΚ να παίζει με ψηλές μπαλιές. Το μόνο που κρατάω από αυτό το παιχνίδι είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης και η θέληση που έδειξαν οι παίκτες μου για να την πάρουν. Βάση των ευκαιριών αξίζαμε τη νίκη», τόνισε ο τεχνικός της «Ένωσης».
Από την πλευρά του ο Τάκης Λεμονής μίλησε για αμυντικό λάθος στη φάση του γκολ και αδυναμία των παικτών του να αντιδράσουν κόντρα σε μία πολύ πιο έμπειρη ομάδα. «Συμφωνώ με τον Σάντος στο πρώτο σκέλος των δηλώσεών του. Ήμασταν καλά στημένοι και δεν επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να μας απειλήσει αναγκάζοντας την να παίζει με ψηλές μακρινές μπαλιές. Δεχτήκαμε ένα γκολ σε μία φάση που δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά αμυντικά. Στη συνέχεια η απειρία των παικτών μου δεν τους επέτρεψε να αντιδράσουν κόντρα σε μία πολύ έμπειρη ομάδα όπως η ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του προπονητή του Λεβαδειακού.
Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






