Stoiximan Super League

Τσιώλης: «Έχει προσωπικότητα ο Ηρακλής»

Χωρίς νέα προβλήματα, πέραν των γνωστών (Κινγκ, Μελαμπιανάκη), συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Ιωνικού για το κυριακάτικο ματς κόντρα στον Ηρακλή. Ωστόσο, στο παιχνίδι με τους «κυανόλευκους» θα δώσει κανονικά το «παρών» ο Γιώργος Πουλόπουλος που εξέτισε την ποινή του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς νέα προβλήματα, πέραν των γνωστών (Κινγκ, Μελαμπιανάκη), συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Ιωνικού για το κυριακάτικο ματς κόντρα στον Ηρακλή. Ωστόσο, στο παιχνίδι με τους «κυανόλευκους» θα δώσει κανονικά το «παρών» ο Γιώργος Πουλόπουλος που εξέτισε την ποινή του.

Όσον αφορά τους Ζίφκοβιτς και Γκούτμαν, έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά έχουν μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Έτσι, δύσκολα θα αγωνιστούν στο ματς του Καυτατζογλείου.

Ο Σάκης Τσιώλης κάνοντας αναφορά στο παιχνίδι με τον Ηρακλή δήλωσε: «Είναι ένας αγώνας μεταξύ δύο καλών ομάδων και πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι με πλούσιο θέμα για τους φιλάθλους. Ο Ηρακλής, όπως έδειξε και στο ματς με τον Ολυμπιακό, διαθέτει πολύ καλές μονάδες και ένα πολύ έμπειρο σύνολο έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Είναι μια ομάδα με προσωπικότητα, ψυχραιμία και νηφαλιότητα στο παιχνίδι της, πράγμα που κατά τη γνώμη μου οφείλεται στον Σάββα Κωφίδη, ο οποίος διακρίνεται για αυτά τα στοιχεία και τα έχει μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του.

Στη συνέχεια ο Καρδιτσιώτης τεχνικός πρόσθεσε: «Ωστόσο, όπως έχω πει πολλές φορές, το παιχνίδι του Ιωνικού δεν επηρεάζεται από τα ονόματα των αντιπάλων ομάδων και τα γήπεδα στα οποία αγωνίζεται. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που προσπαθεί πάντα να παίζει το δικό του παιχνίδι, να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό και να μην ακολουθεί τον ρυθμό του αντιπάλου. Αυτό έχουμε κάνει σε όλα τα ματς που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή κόντρα στον Ηρακλή. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας καλός αγώνας αφού και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

Η τελευταία προπόνηση των παικτών του Ιωνικού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ η προετοιμασία για το ματς με τον Ηρακλή θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Επιμέλεια: Χρήστος Κατσιμάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x