Αντίστροφα μετρούν στη Λάρισα για τον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό έπειτα και την ισοπαλία με το Αιγάλεω. Τα εισιτήρια συνεχίζουν να διατίθενται στους φιλάθλους των «βυσσινί», ενώ η θεσσαλική ΠΑΕ συμμετέχει στον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας για άτομα με ειδικές ανάγκες.
Οι παίκτες της ΑΕΛ θέλουν μόνο τη νίκη κόντρα στους βΟιωτούς ώστε να ανέβουν στον βαθμολογικά. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη είναι ιδιαίτερα παθιασμένοι και ο τεχνικός της Λάρισας δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τραυματία Τζουζέπε Βέλα Τζούνιορ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΛ θα έχει εκ νέου τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών της, καθώς η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς.
Τέλος, την Παρασκευή οι Γιώργος Δώνης, Νίκος Νταμπίζας, Θωμάς Κυπαρίσσης, Στέφανος Κοτσόλης, Αγγελος Διγκόζης και Παναγιώτης Κατσιαρός παρακολούθησαν την γιορτή που διοργάνωσε το 1ο ειδικό σχολείο Λάρισας, στην περιοχή της Νεάπολης, καθώς η ΠΑΕ συμμετέχει στον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας για άτομα με ειδικές ανάγκες, που είναι στις 3 Δεκεμβρίου.
Επιμέλεια: Χρήστος Κατσιμάρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






