Stoiximan Super League

Τέταρτη και… φαρμακερή για Σκόκο

Αισιοδοξία, όχι όμως υπογραφές προέκυψαν από το τελευταίο -το τρίτο κατά σειρά- ραντεβού των ανθρώπων της ΑΕΚ με τους ατζέντηδες του Νάτσο Σκόκο. Σε καλό κλίμα η συζήτηση και νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, με τον Αργεντινό να μην είναι πολύ μακριά από το να πει το πολυπόθητο «ναι» στον Σταύρο Αδαμίδη. Πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλουν οι διοικούντες την ''Ένωση'' αλλά και ο κόσμος της ομάδας να έχει κλείσει η υπόθεση.

Αισιοδοξία, όχι όμως υπογραφές προέκυψαν από το τελευταίο -το τρίτο κατά σειρά- ραντεβού των ανθρώπων της ΑΕΚ με τους ατζέντηδες του Νάτσο Σκόκο.

Σε καλό κλίμα η συζήτηση και νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, με τον Αργεντινό να μην είναι πολύ μακριά από το να πει το πολυπόθητο «ναι» στον Σταύρο Αδαμίδη.

Πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλουν οι διοικούντες την ''Ένωση'' αλλά και ο κόσμος της ομάδας να έχει κλείσει η υπόθεση.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ συναντήθηκε με τους μάνατζερ του παίκτη, Φαμπιάν Σολντίνι και Παύλο Διαννή και έκανε νέα βελτιωμένη προσφορά σε ότι αφορά τις πάγιες αποδοχές. Μετά το παιχνίδι με την Καβάλα αναμένεται να υπάρξει νέο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών και εκεί είναι πιθανό να επέλθει οριστική συμφωνία και εφόσον συμβεί αυτό, ο Σκόκο θα αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού έχοντας υπογράψει νέο συμβόλαιο με την «Ένωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x