Stoiximan Super League

«Μπορούμε να γυρίσουμε… σπίτι»;

Το μπαλάκι στο γήπεδο της Πολιτείας σχετικά με το… γήπεδο το δικό της πετάει η ΑΕΚ. Στη συνάντηση που είχαν ΠΑΕ και Ερασιτεχνική με τον αρχιτέκτονα Στέλιο Αγιοστρατίτη, επιβεβαιώθηκε η σύμπλευση όλων των πλευρών στο πρότζεκτ της Ν. Φιλαδέλφειας και πλέον μέχρι την Τετάρτη αναμένεται η επίσημη απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος αν εκείνο είναι εφικτό.

Το μπαλάκι στο γήπεδο της Πολιτείας σχετικά με το… γήπεδο το δικό της πετάει η ΑΕΚ.

Στη συνάντηση που είχαν ΠΑΕ και Ερασιτεχνική με τον αρχιτέκτονα Στέλιο Αγιοστρατίτη επιβεβαιώθηκε η σύμπλευση όλων των πλευρών στο πρότζεκτ της Ν. Φιλαδέλφειας και πλέον μέχρι την Τετάρτη αναμένεται η επίσημη απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος αν εκείνο είναι εφικτό.

Οι Σταύρος Αδαμίδης και Γιώργος Κωνσταντινίδης (διευθύνων σύμβουλος) από την πλευρά της ΠΑΕ, ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής, Βασίλης Τόγελος, ο νομικός σύμβουλος, Αντώνης Κατσιγιάννης και μια πολεοδόμος συζήτησαν διεξοδικά το θέμα στα γραφεία του Στέλιου Αγιοστρατίτη στην Εκάλη.

Εκεί -και αφού έγινε μια ενημέρωση από τον αρχιτέκτονα για τα σχέδια του έργου- αποφασίστηκε, όπως αναμενόταν, η σύσταση μιας εταιρείας που θα συμπεριλαμβάνει όλες τις πλευρές, θα υπογράφει τα έγγραφα και γενικότερα θα εκπροσωπεί το σύλλογο στο θέμα του γηπέδου.

Έτσι, η «Ένωση» ετοιμάζεται να παρουσιαστεί ενωμένη στο κρίσιμο ραντεβού -την Τρίτη ή την Τετάρτη- με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Θάνο Μωραΐτη, όπου και θα λάβει επίσημη απάντηση για τα σχέδια που είχε καταθέσει προ ημερών.

Τα τελευταία μελετήθηκαν αναλυτικά από το Υπουργείο, το οποίο φέρεται έτοιμο να ενημερώσει την ΑΕΚ, αν συμφωνεί με τη μορφή του έργου και αν αυτό θεωρείται υλοποιήσιμο.

Η ίδια συνάντηση, δε, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, δεδομένου ότι αναμένεται να υποδειχθούν και οι όποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν στο σχέδιο, ώστε η επιστροφή στη Ν. Φιλαδέλφεια να διασφαλιστεί νομικά και να μην μπορεί να προσβληθεί ξανά από το ΣτΕ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x