Stoiximan Super League

Live: Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 1-1 (Τελικό)

Τον Αστέρα Τρίπολης φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της 11η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε Live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr.

Τον Αστέρα Τρίπολης φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη με το σκορ στο 1-1. Προηγήθηκε ο Αστέρας με γκολ του Ορόθκο στο 32', ισοφάρισε στο 53' με κεφαλιά ο Μαρτίν. Με δέκα παίκτες αγωνίζονται από το 47' οι γηπεδούχοι.

Παρακολουθήστε Live την αναμέτρηση από το www.sportfm.gr.



90+3' Λήξη της αναμέτρησης

90+1’ Πολύ καλό σουτ από τον Ούμπιντες, έδιωξε σε κόρνερ ο Ντεργκρά.

88’ Απευθείας φάουλ από τον Καπετάνο, ο Ντεγκρά έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

78' Κίτρινη κάρτα στον Κρις

75’ Αλλαγή για τον Αστέρα. Στη θέση του Αράς ο Ουντότζι.

75΄ Κεφαλιά του Ρομπέρτο, η μπάλα πέρασε άουτ.

73’ Πολύ καλή κεφαλιά από τον Καπετάνο, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ντεγκρά.

67' Κίτρινη κάρτα στον Πιπίνη.

66’ Αλλαγή για τον Αστέρα. Στη θέση του Λαδάκη ο Ρίος

62' Σουτ από τον Αράς, η μπάλα πέρασε άουτ.

61' Κίτρινη κάρτα στον Καρέρα.

60΄ Αλλαγή για τον Αστέρα. Στη θέση του Αργυρόπουλου ο Ρομπέρτο.

58’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Μπαστία βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Ρόκα πρόλαβε να κάνει το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κατάφερε να σώσει την ομάδα του.

53' ΓΚΟΛ 1-1 ο Ολυμπιακός Βόλου. Έπειτα από μία αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Μόνχε έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα από αριστερά και ο Μαρτίν στο δεύτερο δοκάρι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

47’ Κόκκινη κάρτα στον Γιακούποβιτς. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής, πριν ο Ροτζέριο γίνει απειλητικός για την εστία του και ο διαιτητής του έδειξε το δρόμο για τα αποδυτήρια. Από τον αγωνιστικό χώρο βγήκε ο Σολάκης για να πάρει τη θέση του Γιακούποβιτς κάτω από τα δοκάρια ο Ρόκα. Με δέκα παίκτες συνεχίζουν τον αγώνα οι γηπεδούχοι και έχοντας κάνει και τις τρεις αλλαγές τους.

46’ Δύο αλλαγές για τον Ολυμπιακό με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Στη θέση του Μπρέσκα πέρασε Μαρτίν, ενώ στου Ρόκα ο Καπετάνος.

46' Έναρξη του δεύτερου μέρους.

Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο. Εξαιρετικός ρυθμός και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και από τις δύο πλευρές.

45+2’ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

45+2΄ Πιέζουν οι γηπεδούχοι. Ο Ντεγκρά απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα και την έδιωξε κόρνερ, έπειτα από σουτ του Μόνχε.

45’+1’ Κίτρινη κάρτα στον Ορόθκο.

43’ Δημιουργήθηκε ένταση στην περιοχή του Αστέρα. Πριν εκτελεστεί ένα φάουλ από αριστερά, ο Κρις είχε μία επαφή με τον Ρόκα κι έπεσε αρκετά εντυπωσιακά στο χορτάρι, ενδεχομένως για να εκμαιεύσει την κόκκινη κάρτα για τον αντίπαλό του. Ο διαιτητής δεν έδειξε κάρτα σε κανέναν αν και έγινε χαμός με σπρωξίματα και νεύρα, για αρκετό διάστημα, στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

39’ Κίτρινη κάρτα στον Πουλίδο

37’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό που πιέζει για φέρει το ματς στα ίσια. Ο Μόνχε δοκίμασε ένα γυριστό σουτ και ο Ντεγκρά απέκρουσε με υπερένταση την μπάλα.

32' ΓΚΟΛ 0-1 ο Αστέρας. Έπειτα από λάθος κοντρόλ του Ρόκα στη μικρή περιοχή, ο οποίος άθελά του έστρωσε με το «τακουνάκι» την μπάλα στον Ορόθκο, ο αμυντικός του Αστέρα έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.

30’ Κίτρινη κάρτα στον Σολάκη.

27’ Κίτρινη κάρτα στον Ντολεζάι

26’ Κίτρνη κάρτα στον Μπαστία

25’ Εξαιρετική ενέργεια από τον Ούμπιντες, η καλύτερη μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» βγήκε στην αντεπίθεση και επιχείρησε να «κρεμάσει» από πολύ μακριά τον Ντεγκρά. Η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

22’ Σέντρα- σουτ από τον Ούμπιντες, η μπάλα στην αγκαλιά του Ντεγκρά.

19’ Σουτ του Ροτζέριο, η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ.

9’ Πολύ καλός ο ρυθμός του παιχνιδιού μέχρι στιγμής. Ορεξάτος ο Αράς των φιλοξενούμενων, ο οποίος δοκίμασε ένα ακόμη σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

3’ Καλό σουτ από τον Ούμπιντες, η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ντεγκρά.

1’ Πρώτο σουτ στον αγώνα από τον Αράς, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Τομάς, Άλβαρες, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Ζέλεσι, Ρόκας (46' Καπετάνος), Ούμπιντες, Μόνχε, Σολάκης (47' Ρόκα), Μπρέσκα (46' Μάρτιν)

Στον πάγκο: Φραντζιπάνε, Ρίκκα, Σκαρος, Ψυχογιός

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ορόθκο, Αργυρόπουλος (60' Ρομπέρτο), Πουλίδο, Καρέρα, Μπαστία, Λαδάκης (67' Ρίος), Πιπίνης, Ροζέριο, Αράς (76' Ουντότζι), Κρις

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Φορτούνης, Μπακασέτας, Φυτανίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Αργυρός (Αθηνών)
ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό



Επιτέλους… έξοδος! Μετά από δύο καταστροφικές αγωνιστικές, που επιβεβαίωσαν πως στο «σπίτι» του νιώθει άβολα (ήττες από Πανσερραϊκό και Καβάλα), ο Αστέρας ταξιδεύει… ανακουφισμένος στο Βόλο! Εκεί θα τον περιμένει με άγριες διαθέσεις ο Ολυμπιακός, για να συνεχίσει μαζί του το σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα που τον έχει «θρονιάσει» στην πέμπτη θέση.

• Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x