Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Κάναμε δώρο τα δύο πρώτα γκολ»

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο εξελίχτηκε το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Μαρίνος Ουζουνίδης. Αφού τόνισε ότι τα δύο πρώτα γκολ του «τριφυλλιού», ήταν ευγενική χορηγία των παικτών του, επεσήμανε ότι πρέπει ο «Γηραιός» να έχει καλύτερη νοοτροπία, ενώ ευχήθηκε και καλή επιτυχία στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο εξελίχτηκε το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αφού τόνισε ότι τα δύο πρώτα γκολ του «τριφυλλιού», ήταν ευγενική χορηγία των παικτών του, επεσήμανε ότι πρέπει ο «Γηραιός» να έχει καλύτερη νοοτροπία, ενώ ευχήθηκε και καλή επιτυχία στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

«Προετοιμαστήκαμε και ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο αλλά και ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε κάτω από μεγάλη πίεση. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και με τα δύο γκολ κατορθώσαμε να μεταφέρουμε μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο.

Δυστυχώς κατορθώσαμε να το πάμε στη ισοπαλία με δύο γκολ που τα βάλαμε μόνοι μας. Αντί να είμαστε πάνω σε ψυχολογία ήμασταν από κάτω. Στο δεύτερο μέρος το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τον Παναθηναϊκό. Μετά ρισκάραμε και βρήκε χώρους ο Παναθηναϊκός»
τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ στην συνέχεια σχολίασε την αποβολή του Σολτάνι

«Στο τέλος είχαμε ένα ακόμη μεγαλύτερο κακό, μια επιπόλαιη ενέργεια και μια κόκκινη κάρτα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε δεν έχουμε την δυνατότητα να έχουμε απώλειες. Ήταν μια χαζή ενέργεια που στοιχίζει στην ομάδα.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπήρχε προσπάθεια από την ομάδα μας. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα, ότι δεν ήμασταν τυχαία εκεί που ήμασταν.

Θα πρέπει να έχουμε καλύτερη νοοτροπία, μεγαλύτερη πίστη στην ομάδα μας. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και τον νέο του προπονητή»


Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι γι΄αυτόν δεν μπορεί να είναι καλο το ματς αφού η ομάδα του έχασε: «Ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο. Τραγικό παιχνίδι κατά διαστήματα για τον προπονητή. Όχι για το θέαμα γιατί παικτικά ήμασταν καλοί και οι δύο ομάδες. Αλλά δεν μπορεί ένα παιχνίδι να είναι καλό για έναν προπονητή όταν χάνει η ομάδα του».

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x