Stoiximan Super League

Πηλαδάκης: «Έτσι γουστάρουμε»

Συγκινησιακά φορτισμένος ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, στον λόγο που έβγαλε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου του συλλόγου του Κάμπου. Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» μίλησε για την απουσία των πολιτειακών παραγόντων, προσθέτοντας ότι «είμαστε μόνοι μας, αλλά έτσι γουστάρουμε». Ευχήθηκε «μόνο νίκες» στην ομάδα, ενώ ισχυρίστηκε ότι «η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν μια απάντηση σε όλα τα παπαγαλάκια που έλεγαν ότι η ΑΕΛ θα κάτσε να χάσει».

Συγκινησιακά φορτισμένος ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, στον λόγο που έβγαλε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου του συλλόγου του Κάμπου.

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» μίλησε για την απουσία των πολιτειακών παραγόντων, προσθέτοντας ότι «είμαστε μόνοι μας, αλλά έτσι γουστάρουμε». Ευχήθηκε «μόνο νίκες» στην ομάδα, ενώ ισχυρίστηκε ότι «η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό πριν από 15 ημέρες ήταν μια απάντηση σε όλα τα παπαγαλάκια που έλεγαν ότι η ΑΕΛ θα κάτσε να χάσει».

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Πηλαδάκης:

Για το νέο γήπεδο:

«Πιστεύω ότι σήμερα ζούμε ένα όνειρο… Έγιναν πολλές θυσίες και αγώνας από τον καθένα ξεχωριστά που πέρασε από εδώ. Η ΑΕΛ έχει συνέπεια σε ό,τι κάνει και, ό,τι υπόσχεται, γίνεται πραγματικότητα. Η συνέπεια είναι κάτι που μου έμαθαν οι γονείς μου και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό…»

Για αυτά που ακούστηκαν περί Μεσογειακών αγώνων:

«Πολύ είπαν ότι το γήπεδο έγινε λόγω των Μεσογειακών αγώνων. Ε, και; Αυτό το γήπεδο θα είναι της ΑΕΛ. Θα είναι εδώ για εσάς, ακόμα κι όταν εγώ θα φύγω από την ομάδα. Τα γήπεδα δεν μετακομίζουν»

Για το πόσο σημαντική θα είναι η ύπαρξη του νέου γηπέδου, ειδικά εν καιρώ οικονομικής κρίσης:

«Εδώ θα εργάζονται 300 οικογένειες. Σας ευχαριστώ όλους σας που ήρθατε. Η ομάδα μας θα καταταγεί στις κορυφαίες της Ευρώπης. Στο γήπεδο αυτό θα γίνουν συναυλίες και θα φιλοξενηθούν αγώνες της Εθνικής ομάδας».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά και όσα είχαν ακουστεί:

«Εύχομαι μόνο νίκες πια. Πριν από 15 ημέρες όλα τα παπαγαλάκια είπαν ότι η ομάδα θα κάτσει να χάσει από τον Παναθηναϊκό. Εμείς από την πλευρά μας, σε όλα αυτά τα παπαγαλάκια που τα έλεγαν αυτά, τους αφιερώνουμε την εμφάνισή μας σε εκείνο το παιχνίδι. Δεν κρύφτηκα ποτέ για τους φίλους μου και ο κύριος Βγενόπουλος ανήκει σε αυτούς. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, υπάρχουν και παράγοντες διαφορετικής ηθικής από τους υπόλοιπους. Ο κ. Βγενόπουλος με συνεχάρη για την εικόνα της ομάδας σε εκείνο το παιχνίδι».

Για την απουσία της πολιτείας από τα εγκαίνια του γηπέδου:

«Σήμερα λείπουν όλοι οι πολιτειακοί παράγοντες. Είμαστε μόνοι μας, αλλά έτσι γουστάρουμε. Θα γίνουν όλα τα εγχειρήματα που σας είπα, για να γουστάρουμε περισσότερο και να ερχόμαστε εδώ. Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μου. Όπως εσείς δεν με αφήσατε, έτσι δεν θα σας αφήσω κι εγώ. Να ευχηθώ στα παιδιά μου να είναι υπερήφανοι για την ΑΕΛ, στα σχολεία και στο περιβάλλον τους».

Για την αποψινή συναυλία:

«Να ευχαριστήσω τον Φίλλιπο Πλιάτσικα και τον Διονύση Τσακνή. Να τους δείξουμε όλοι μαζί πως ξέρουμε να διασκεδάζουμε και ότι γουστάρουμε που είμαστε ΑΕΛ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x