…θέλει να νιώσει ο Ολυμπιακός, αφού με νίκη στο μισό ματς με τον Εργοτέλη (17:00, Novasports 2) θα περάσει μόνος πρώτος αφήνοντας τρεις βαθμούς πίσω τον Παναθηναϊκό. Φουλ επίθεση σκέφτεται ο Βαλβέρδε. Με Μαρινάκη, Κομινάκη αλλά και Μήτρογλου στη Κρήτη οι «ερυθρόλευκοι».
Πάλι με Πάντελιτς
Χωρίς πολλές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει πριν 11 ημέρες, αναμένεται να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να διατηρήσει τον Μάρκο Πάντελιτς μαζί με τον Μιραλάς στην επίθεση των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν μονό ένα ημίχρονο για κερδίσουν και θα πρέπει να δημιουργηθούν όσες πιο πολλές ευκαιρίες για γκολ, για να μην χαθεί η νίκη και οι τρεις βαθμοί.
Οι 11 οι οποίοι είχαν ξεκινήσει το ματς ήταν οι: Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ντουντού, Μιραλάς, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς. Εκτός του Τοροσίδη που δεν ταξίδεψε στην Κρήτη και αναγκαστικά θα μείνει εκτός, ο Ισπανός τεχνικός ίσως χρησιμοποιήσει τον Ποτουρίδη, η εμφάνιση του οποίου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τον άφησε πολύ ικανοποιημένο. Για παν ενδεχόμενο πάντως ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» πήρε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους επιθετικούς του, αφού αν «στραβώσει» το ματς ίσως χρειαστεί μαζική επίθεση.
Παρών ο Μαρινάκης
Τη δική του βοήθεια, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα αναμένεται να δώσει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Κρήτη μαζί με τον Σωκράτη Κομινάκη. Όσον αφορά το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, τα μέλη της διοίκησης θα δουν το παιχνίδι από το ίδιο μπουθ που είδαν και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να δώσει το παρών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Προλαβαίνει την ΑΕΚ ο Ιμπαγάσα
Καλύτερα είναι ο Ιμπαγάσα, ο οποίος αφού αρχικά έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας μετά συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Μέλμπεγκ συνέχισε με θεραπεία, γυμναστήριο και ασκήσεις στην πισίνα. Ο Ραούλ Μπράβο είναι πιο πίσω σε ότι αφορά τη φυσική κατάσταση και για τον λόγο αυτό περιορίστηκε και χθες σε ατομικό πρόγραμμα, αλλά υπάρχουν πιθανότητες να είναι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δύσκολα από την άλλη πλευρά θα προλάβει ο Τοροσίδης, αν κι έκανε προσπάθεια για να προλάβει να παίξει, ωστόσο ακολούθησε και πάλι ατομικό.
Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






