Stoiximan Super League

Ζάετς: «Χρειάζεται χρόνο ο Φερέιρα»

Την άποψη ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να φανεί το έργο του στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Βέλιμιρ Ζάετς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο παλιός ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» πρόσθεσε ότι το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν διαθέτει μια ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα.

Την άποψη ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να φανεί το έργο του στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Βέλιμιρ Ζάετς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» πρόσθεσε ότι το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν διαθέτει μια ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα.

Αρχικά, ο Βέλιμιρ Ζάετς έκανε ένα γενικότερο σχόλιο για την εικόνα των «πρασίνων»:

«Έχει μια καλή ομάδα και μονάδες, αλλά όχι έχει αγωνιστικό στυλ. Παίζει απλά για να πάρει το αποτέλεσμα. Έτσι κατέκτησε και το πρωτάθλημα, λιγότερο τον ενδιέφερε να κάνει ωραίο παιχνίδι. Ποτέ οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα δεν μπορούν να αφήσουν το αποτέλεσμα στην άκρη και να ενδιαφερθούν για το θέαμα. Ο κόσμος πιέζει και ζητάει τίτλους και αυτό είναι πρόβλημα».

Για την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο Κροάτης δήλωσε:

«Τώρα που αποκλείστηκε από την Ευρώπη, θα έχει το χρόνο να δουλέψει ο προπονητής και να δώσει ταυτότητα στην ομάδα. Οι παίκτες ξέρουν ο ένας τον άλλον και μπορούν να φτιάξουν καλό σύνολο. Κάθε αλλαγή προπονητή στην αρχή πάντα δημιουργεί θετικό σοκ, αλλά μετά φαίνεται τι αξίζει ο καθένας. Κάθε τεχνικός θέλει κάποιο χρονικό διάστημα για να περάσει τα συστήματα και τις ιδέες του. Ο Φερέιρα έχει όνομα, αλλά στην Ελλάδα χρειάζονται και άλλα πράγματα. Να ξέρεις τη νοοτροπία και τους παίκτες. Δεν είναι εύκολο να κάνεις αμέσως δουλειά».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο της χώρας του:

«Υπάρχουν ταλέντα στην Κροατία, όχι επιπέδου Μόντριτς και Κράνιτσαρ. Χρειάζονται χρόνο για να σου δείξουν tι αξίζουν και τι μπορούν να κάνουν μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x