Stoiximan Super League

Live: Καβάλα-Ολυμπιακός 0-1 (Τελικό)

Εδώ έβαλε πέναλτι… Στο «τρίποντο» θα κώλωνε; Με τον Φουστέρ να σπάει την κατάρα από τα έντεκα βήματα και να «εξαργυρώνει» υπέροχη ενέργεια του Φετφατζίδη (κέρδισε το πέναλτι από τον Πετκάκη), ο Ολυμπιακός έφυγε αλώβητος (1-0) από την Καβάλα! Δεν μάγεψαν οι «ερυθρόλευκοι», που έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να πάρουν τη νίκη και να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εδώ έβαλε πέναλτι…

Στο «τρίποντο» θα κώλωνε;

Με τον Φουστέρ να σπάει την κατάρα από τα έντεκα βήματα και να «εξαργυρώνει» υπέροχη ενέργεια του Φετφατζίδη (κέρδισε το πέναλτι από τον Πετκάκη), ο Ολυμπιακός έφυγε αλώβητος (1-0) από την Καβάλα!

Δεν μάγεψαν οι «ερυθρόλευκοι», που έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να πάρουν τη νίκη και να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας.



90'+4 - Λήξη του ματς.

90'+2 - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αντικαθιστά τον Ιμπαγάσα

90'+1 - Αλλαγή για την Καβάλα. Μέσα ο Πέρεζ, στον πάγκο ο Βουτσίτσεβιτς.

90'+1 - Παράλληλη σέντρα του Πετκάκη στη μικρή περιοχή, ο Ουρτάδο διώχνει σε κόρνερ.

90' - Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

88' - Κίτρινη κάρτα στον Ντουγκλάο για διαμαρτυρία στον διαιτητή.

85' - Ο Μιραλάς πλασάρει και ο Γκαλίνοβιτς διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

82' - Αλλαγή για την Καβάλα. Ο Δρόσος θα αντικατασταθεί από τον Γιάννου.

79' - Κίτρινη κάρτα στον Ντιέ.

75': Μετά από κόντρες έξω από την περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Ντικρόκ, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε μπλοκαρίστηκε με δεύτερη προσπάθεια από τον Πάρντο

73' - Κίτρινη κάρτα για την Καβάλα: Τη βλέπει ο Βουτσίτσεβιτς για διαμαρτυρία

71' - Αλλαγή για την Καβάλα: Ο Αλεξάντροβιτς αντικαθιστά τον Ογκμπέτσε

70' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Στη θέση του Ρόμενταλ περνάει ο Πάντελιτς

67' - Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό: Ο Παπαδόπουλος ανέτρεψε τον Βουτσίτσεβιτς, που έβγαινε στην αντεπίθεση

62': Ευκαιρία για την Καβάλα! Μετά από ωραία σέντρα του Δρόσου από δεξιά, ο Βουτσίτσεβιτς έπιασε εξαιρετικό γυριστό σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πάρντο!

55' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Στη θέση του Φετφατζίδη περνάει ο Μοϊσές

53': Ο Μιραλάς -σε ωραία αντεπίθεση- βγαίνει "στην πλάτη" της άμυνας, αλλά το πλασέ που επιχειρεί απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς κοντράρεται τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς!

46': Έναρξη του β΄μέρους

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου

41' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!: Ο Φουστέρ αναλαμβάνει την εκτέλεση και με ωραίο πλασέ στη δεξιά γωνία, ανοίγει το σκορ!

39' - ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!: Ο Φετφατζίδης έκανε εξαιρετική ντρίμπλα πάνω στον Πετκάκη από αριστερά και εκείνος τον ανέτρεψε καθαρά!

36': Σε εξαιρετική αντεπίθεση της Καβάλας, ο Δρόσος μπήκε ωραία από αριστερά στην περιοχή, έπιασε και το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

33': Πρώτη καλή ευκαιρία για την Καβάλα! Ο Βουτσίτσεβιτς ελευθερώθηκε υπέροχα έξω από την περιοχή, έπιασε το φαλτσαριστό πλασέ από το ημικύκλιο και έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό "Γ" του Πάρντο

30': Ο Τοροσίδης βγαίνει ωραία απο δεξιά και -ενώ όλοι περιμένουν να επιχειρήσει σέντρα- εκείνος κάνει ένα ψηλοκρεμαστό βολέ που περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς!

25': Σε αντεπίθεση με καλές προϋποθέσεις για τον Ολυμπιακό, ο Ιμπαγάσα επιχειρεί να βγάλει τον Ρόμενταλ τετ α τετ με τον Γκαλίνοβιτς, αλλά η μπαλιά του είναι λίγο πιο δυνατή απ' όσο πρέπει και ο Κροάτης τερματοφύλακας προλαβαίνει να μαζέψει την μπάλα

20': Προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο ο Ολυμπιακός, αλλά -πέραν της φάσης με τον Μιραλάς- δεν έχει καταφέρει ακόμα να απειλήσει ιδιαίτερα την Καβάλα

9': Δυνατό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με καμία από τις δύο ομάδες να μην έχει πάρει ξεκάθαρα την πρωτοβουλία μέχρι τώρα

3': Πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό νωρίς-νωρίς στο παιχνίδι! Μετά από ωραία μπαλιά του Φουστέρ, ο Μιραλάς βγήκε "στην πλάτη" της άμυνας από δεξιά, κοντρόλαρε (όχι καλά) και το σουτ που έκανε με το δεξί εξουδετερώθηκε από τον Γκαλίνοβιτς!

1': Έναρξη του αγώνα



ΚΑΒΑΛΑ (Χένρικ Κάσμπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ογκμπέτσε (71' Αλεξάντροβιτς), Ντιέ, Βουτσίτσεβιτς (90' Πέρεζ), Ντικρόκ, Δρόσος (82' Γιάννου), Ναζλίδης

Στον πάγκο: Βαγιέχο, Σιόντης, Θεοδωρέλλης, Γιάννου, Βισεντίνι, Πέρεζ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Μοντεστό, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ντουντού, Ιμπαγάσα (90' Γ.Παπαδόπουλος), Φετφατζίδης (55' Μοϊσές), Φουστέρ, Ρόμενταλ (70' Πάντελιτς), Μιραλάς

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Ζαϊρί, Νέμεθ, Γ. Παπαδόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»



Σημαντικές απουσίες έχουν να αντιμετωπίσουν οι προπονητές των δύο ομάδων στο αποψινό παιχνίδι. Έξω από τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε έμειναν οι τραυματίες Ριέρα, Ραούλ Μπράβο και Γκαλίτσιος, ενώ ακόμα πιο «πληγωμένη» είναι η Καβάλα, που θα στερηθεί τους τιμωρημένους Ονουάτσι, Καρντόσο και Αμπντούν.

Από εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι στον Ολυμπιακό -όπως, άλλωστε και απέναντι σε όλες τις ομάδες του… ΠΟΚ- προέρχεται η Καβάλα. Στα δύο περσινά παιχνίδια, οι «Αργοναύτες» έμειναν αήττητοι (αμφότερα τελείωσαν 0-0), βάζοντας έτσι τέλος σε ένα σερί 11 ηττών -ανεξαρτήτως έδρας- από τους «ερυθρόλευκους».

Οι τελευταίοι, πάντως, έχουν πολύ καλή παράδοση (11 νίκες, 5 ισοπαλίες, 2 ήττες) στη μακεδονική πόλη -όπου παραμένουν αήττητοι από το 1980!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x