Stoiximan Super League

«Θα μετρήσει η προοπτική»

Ανοικτή την πόρτα στον Παναθηναϊκό κρατά ο Ιβάν Ράκιτιτς. «Θα εξετάσω κάθε πρόταση, από όπου κι αν έρχεται. Το θέμα είναι να υπάρχει προοπτική», δήλωσε στη «SportDay» ο Κροάτης μέσος. Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον ο μάνατζερ του άσου της Σάλκε. Δύσκολη η περίπτωση Σχάαρς. .

Ανοικτή την πόρτα στον Παναθηναϊκό κρατά ο Ιβάν Ράκιτιτς. Με δηλώσεις του στη «SportDay» ο Κροάτης μέσος της Σάλκε, που μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, τόνισε πως η προοπτική που του παρουσιάζει μία ομάδα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του για το μέλλον του κι όχι τα χρήματα ή το αγωνίζεται σε κάποιο από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

«Όλα είναι ανοικτά. Για την ώρα απλώς σκέφτομαι τι είναι καλύτερο για το μέλλον μου. Δεν έχω αποφασίσει κάτι συγκεκριμένο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βιαστώ να πάρω κάποια απόφαση. Γι’ αυτό και δεν θέλησα να ανανεώσω με τη Σάλκε», δήλωσε ο νεαρός μέσος και πρόσθεσε: «Θα εξετάσω κάθε πρόταση, από όπου κι αν έρχεται. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να παίξω αποκλειστικά σε Ισπανία ή Ιταλία. Το θέμα είναι να υπάρχει προοπτική, ένα καλό πρότζεκτ. Αυτό θα μετρήσει κι όχι τα χρήματα ή η ποιότητα του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Ράκιτιτς, Μαξ Ούρσελερ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «πράσινων». «Υπάρχει ενδιαφέρον από όλη την Ευρώπη για τον Ιβάν. Μόλις την περασμένη εβδομάδα γνωστοποίησε στη Σάλκε την πρόθεσή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, οπότε είναι λογικό να δεχόμαστε πολλά τηλεφωνήματα από όλη την Ευρώπη. Έχουμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Δεν θα ήθελα να κάνω κανένα σχόλιο για ύπαρξη ραντεβού ή συγκεκριμένης πρότασης, ωστόσο γνωρίζουμε το ενδιαφέρον τους. Αναζητούμε τις καλύτερες συνθήκες για το μέλλον του».

Πάντως η περίπτωση του Ράκιτιτς είναι πολύ δύσκολη, γιατί πολλές ομάδες ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτησή του. Άλλωστε πρόκειται για ποδοσφαιριστή που σε λίγους μήνες μένει ελεύθερος, είναι σε πολύ καλή ηλικία και έχει δείξει την αξία του.

Θετικός ο Σχάαρς, αδιάλλακτη η Άλκμααρ

Ο Στάιν Σχάαρς βλέπει θετικά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά περιμένει την επισημοποίησή του. «Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά θα απαντήσω εφόσον υπάρξει κάτι πιο σοβαρό. Προς το παρόν είμαι παίκτης της Άλκμααρ», δήλωσε ο 26χρονος Ολλανδός μέσος. Η ομάδα του ξεκαθαρίζει, ωστόσο, πως δεν μπαίνει σε διαδικασία παζαριών και θα τον παραχωρήσει μόνο αν έρθει πρόταση στην τιμή που εκείνη θα ορίσει κι όχι μικρότερη. Μάλιστα λέγεται πως η Άλκμααρ θα αξιώσει περί τα 2 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τον παίκτη τον Ιανουάριο, κάτι που αν ισχύει απομακρύνει τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x