Stoiximan Super League

Συμπλοκές στο Παγκράτι

Τελικά, δεν αλλάζει τίποτα. Η νοοτροπία των ανεγκέφαλων μένει πάντα ίδια… Μια ημέρα πριν από το ντέρμπι των «αιωνίων», οι οπαδοί των δυο ομάδων έκαναν και πάλι το… κέφι τους.

Τελικά, δεν αλλάζει τίποτα. Η νοοτροπία των ανεγκέφαλων μένει πάντα ίδια… Μια ημέρα πριν από το ντέρμπι των «αιωνίων», οι οπαδοί των δυο ομάδων έκαναν και πάλι το… κέφι τους.

Στο Παγκράτι, όπου η ομάδα βόλει του Παναθηναϊκού αγωνίζεται με την ομάδα της περιοχής, έγιναν συμπλοκές οπαδών του Ολυμπιακού και των «πρασίνων». Η... συνάντηση έγινες στις συμβολές των οδών Ηλιουπόλεως και Καφαντάρη και Υμηττού και Μουσούρου.

Το τραγικό της υπόθεσης… Ενας νεαρός αλλοδαπός, που ψώνιζε σε ψιλικατζίδικο της γειτονιάς, δέχθηκε μαχαιριά στην πλάτη και αμέσως διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Το ένα σενάριο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί περίμεναν τους… εχθρούς του. Το άλλο, ότι οι οπαδοί του "τριφυλλιού" έκαναν... ντου στους "αντιπάλους" τους. Επίσης, πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν κάνουν λόγο για ρίψη δυο μολότοφ, με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο να πάρει φωτιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x