Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε αναμένεται να είναι οι απουσίες του ΠΑΟΚ στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Πανσερραϊκό, όπου θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και να ξεκινήσει ιδανικά τη νέα χρονιά.
Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Βιτόλο, όπως και τους τραυματίες Βλάνταν Ίβιτς και Ανίς Μπουσαϊντί, οι οποίοι έκαναν θεραπεία την Κυριακή. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Κουτσιανικούλη και Σταφυλίδη, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από κάκωση στην ποδοκνημική.
Ο Μάκης Χάβος έδειξε στην προπόνηση της Κυριακής πως προτίθεται να χρησιμοποιήσει σαν παρτενέρ του Πάμπλο Γκαρσία στη μεσαία γραμμή τον 17χρονο Έργκις Κάτσε, ο οποίος προήχθη από την ομάδα Νέων και αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις. Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα: Χαλκιάς (τερματοφύλακας), Ζουέλα (δεξί μπακ), Σνάουτσνερ (αριστερό μπακ) Κοντρέρας, Τσιρίλο (στόπερ), Φωτάκης (δεξί χαφ), Λίνο (αριστερό χαφ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδη (επιθετικό δίδυμο).
Νίκος Μάρκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






