Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει για Μήτρογλου

Μετά από δύο αναβολές, η συνάντηση των υπευθύνων του Ολυμπιακού με τον Κώστα Μήτρογλου είναι προγραμματισμένη για αύριο. Σε αυτή εκτός του παίκτη θα δώσει το «παρών» και ο πατέρας του, ο οποίος εκτελεί χρέη μάνατζερ. Θερμότατο καλοσόρισμα του Βαλβέρδε στον Μανιάτη.

Μετά από δύο αναβολές, η συνάντηση των υπευθύνων του Ολυμπιακού με τον Κώστα Μήτρογλου είναι προγραμματισμένη για αύριο. Σε αυτή εκτός του παίκτη θα δώσει το «παρών» και ο πατέρας του, ο οποίος εκτελεί χρέη μάνατζερ.

Επί τάπητος θα τεθεί το θέμα της μετακίνησής του στον Πανιώνιο, ως μέρος της απόκτησης του Γιάννη Μανιάτη από τον Ολυμπιακό. Αρχικά, ο Μήτρογλου έδειχνε να το σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο. Τις τελευταίες ημέρες –πάντως- ο νεαρός επιθετικός δείχνει να είναι θετικός.

Τις τελευταίες ώρες –πάντως- από την Θεσσαλονίκη φέρεται να έχει ενδιαφερθεί για τον Μήτρογλου και ο ΠΑΟΚ.

Καλωσόρισμα Βαλβέρδε…
Θερμότατο ήταν το καλωσόρισμα του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Γιάννη Μανιάτη στην πρώτη προπόνηση του σαν παίκτης του Ολυμπιακού. Μπροστά στους άλλους παίκτες ο Ισπανός τεχνικός τον προσκάλεσε και αφού του ευχήθηκε τα καλύτερα εξέφρασε την ευχή του να βοηθήσει αρκετά την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x